Mlčeti zlato, Meghan! To byl zase trapas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mlčeti zlato, Meghan! To byl zase trapas

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Usilovně se bije za práva žen, vyzývá k soudržnosti. Jistě hezké. Jenže by měla vévodkyně Meghan (38) zapracovat malinko i na svém vzdělání. Dopustila se totiž takové chyby, že z ní mnozí zůstali »perplex«.

Chtěla být moudrá, angažovaná, jenže nakonec byla tak trochu trapná. Na Instagram napsala citát básnířky Mayy Angelou. Jenže v něm „vysekla“ gramatickou chybu. Namísto „a women“ (v překladu ženy – pozn. red.) mělo být v příspěvku napsané „a woman“ (žena – pozn. red.). V komentářích na tento fakt pochopitelně poukázalo vícero lidí. Vévodkyně přesto svoji chybu neopravila.

Našly se ale pochopitelně i pozitivní reakce. Někteří totiž hodnotili hlavně obsah a chybu taktně přešli. „Děkuji, Meghan, za tuto důležitou připomínku ženám na celém světě,“ zněl jeden z komentářů. Další ze sledujících se pak podle webu Časpreženy.sk vyjádřil takto: „Maya byla skutečnou ikonou. Takovou, jakou jsi i ty, Meghan.“



Přečtěte si
tryskomys
29. 10. 2019 • 10:00

Má jiné vzdělání než v Evropě a je to vidět,měa jiné zájmy,než my tady,lo....ní chl...pů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.