Nejvíc šik v Evropě? O prvenství Kate připravila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejvíc šik v Evropě? O prvenství Kate připravila…

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Platí za módní ikonu, vzhlížejí k ní miliony žen nejen v Evropě. Zlatou příčku nejlépe oblékaných žen, kterou sestavuje módní platforma Farfetch, ale neobhájila. Kdo vévodkyni Kate (38) sesadil z pomyslného trůnu?

Překvapivě nikdo jiný než slavná podnikatelka a bývalá Spice Girl Victoria Beckham (46). Ta vlastní i stejnojmennou značku oblečení a trendy udává nejen v britském království už nějaký ten pátek.

Styl obou žen je ale velmi odlišný. Zatímco manželka proslulého fotbalisty miluje okázalost, Kate inklinuje spíš k střídmějším modelům. Libůstkou Victorie pak je, že si ráda kupuje kabelky Hermés, jejichž model Birkin je vůbec nejdražší na světě a navíc na ikonickou kabelku existuje pěkně dlouhý pořadník. Bývalá členka dívčí skupiny jich má doma přesto prý asi 100! Už jen to představuje závratné jmění, vzhledem k tomu, že pořizovací cena jedné je vyšší než dva miliony korun!

Victoria Beckham přiletěla do New Yorku

Video se připravuje ...

Přehlídka Victorie Beckham pro jaro/léto 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.