U Ilony Csákové doma to má skřípat: Nůž na krku od manžela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

U Csákové doma to má skřípat: Nůž na krku od manžela?

Ilona Csáková s mluvčí Karla Gotta Anetou Stolzovou a manželem Radkem Vonešem.
Ilona Csáková s mluvčí Karla Gotta Anetou Stolzovou a manželem Radkem Vonešem. (David Kundrát)

Než přišel covid-19 patřila Ilona Csáková (50) mezi respektované české zpěvačky. To v nemalé míře i proto, její společnost rád vyhledával i Karel Gott (†80) s Ivanou (45). Jenže od doby pandemie zpěvačka radikálně otočila a svými konspiracemi už si stačila poškorpit nejen své fanoušky, ale také kolegy z hudební branže. A právě tuto skutečnost má nelibě nést manžel Csákové Radek Voneš.

Podle webu Expres.cz má být dokonce Ilonina protipandemická agitace důvodem jejich častých hádek. „Radek není příliš nadšený z její proticovidové aktivity. Nelíbí se mu hlavně ten způsob, protože si uvědomuje, že jeho žena ztrácí před svými fanoušky kredit, a navíc její některé komentáře nemají příliš velké pochopení ani u jejich přátel. Takže by nejraději, aby se k epidemii vůbec nevyjadřovala, což Ilona také nese velmi nelibě,“ sdělil pro uvedený portál zdroj z okolí slavného páru.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

Csáková se prý citované redakci na toto téma nevyjádřila. Ale jestliže je to skutečně pravda, asi by měla dobře zvážit, zda jí stojí za to ohrozit své dosud stabilní manželství, které si vždycky pochvalovala.

Ilona Csáková tají před syny, co skutečně dělá! Proboha proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 4. 2021 • 00:22

Nikdy nepochopím celkem chytré chlapy, kterým stačí blbky.Já bych řekla, že je to psycho úchylka.Přece každý hledá rovnocenného partnera.O čem si povídá Voneš s Csákovou, Stropnický s Žilkovou , anebo Volopich s Verešovou ?

Jak tohle může fungovat?Leda jsou masochisté a i jinak mají psýchu šejdrem, do jaké společnosti chodí, že tam jen vystavují těla svých žen , ale zapřísahají je, ať mlčí, že jsou díky nim za šašky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.