Dceři Gotta už jde prý o život! Brzy se upije, varuje okolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dceři Gotta už jde prý o život! Brzy se upije, varuje okolí

Paní Antonie byla ráda, že má dceru doma.
Paní Antonie byla ráda, že má dceru doma. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Zapíjení prášků alkoholem je jedno velké peklíčko nejen pro psychiku, ale pro řadu tělesných orgánů. Dominika Gottová (47) dala svému tělu pěkně zabrat a bohužel teď sklízí nepříjemně hořké ovoce. Lékaři jí měli oznámit, že kromě cukrovky a vysokého tlaku, má také velký problém s játry. Dohromady to tvoří velmi nepříjemnou kombinaci, která pro nejstarší dceru Gotta může být fatální.

„Jsem si jistý, že se nikdy nepolepší,“ řekl před časem pro redakci webu Expres.cz její bývalý bytný Miroslav Kolodziej. Netajil se také tím, že dle jeho názoru začne Dominičino tělo brzy selhávat. A bohužel měl zřejmě pravdu.

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...

Na rutinní zdravotní prohlídce si totiž dcera Mistra měla vyslechnout, že na tom není vůbec dobře. „Změřili mi tam tlak a ten vrchní jsem měla přes dvě stě! Paní doktorka se zděsila a hned mi napsala prášky,“ řekla pro deník Aha! Dominika, která už několik let bojuje s cukrovkou. Z nadměrné konzumace alkoholu vyvstal navíc i problém s játry. „Na to jsem také dostala léky, je to síla! Vím a cítím, že se sebou musím něco dělat,“ řekla uvědoměle. Jenže není už náhodou nejvyšší čas?!

Smutné je, že Dominičino okolí jejím věčným slibům ještě ke všemu už moc nevěří. „Stoprocentně se nikdy nepolepší, jsem si jistý,“ shrnul její situaci Kolodziej, který jí před rokem poskytl s partnerkou Šárkou Rezkovou azyl v jejich domě.

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bedna
29. 1. 2021 • 13:38

I kdyby se to stalo a upila se, nikdo jí ani nepolituje, jen snad každý bude doufat, že tím pádem s ní přestanou ti její kamarádi novináři dennodenně v bulváru otravovat! Co je to za „kamarády”,
kteří se starají svými články Dominice o pravidelný přísun financí, aby měla na chlast a pak chudinku litují, že se prý upije!! Jen ji zneužívají, aby měli články a opisují jeden od druhého! Už je to otravné, nedá se koupit snad žádný časopis, aby tam tam nebyly stále stejné cancy a fotka odulé Dominiky, kde je vidět na jejích očích, že je zfetovaná! Snad opravdu přijde den, kdy poslední články týkající se Dominiky, budou o tom, že se upila!

antonuis.j
29. 1. 2021 • 10:03

😬No a co, ať se klidně upije, třeba hned dnes. Tahle zbytečná osoba je všem u zadele, a ať si platí léčbu sama, tady nikdy nic neodvedla a neplatila, troska, a pokud jí to budeme hradit my, tak doufám, že ne dlouho, a že co nejdřív bude pryč. 👎👎Nezájem, její osud i smrt. Je tady spousta nemocných, vč. dětí, kteří si péči zaslouží, tahle ať klidně zkape třeba hned teď.

hanecek
29. 1. 2021 • 01:11

Už vydírá čtenáře, aby nebyla zapomenuta? Jó, tak se uchlastej, je mi to úplně jedno. Denně umírají stovky lidí, kteří pro svět byli významní. Ty jsi nula a nuda, tak už jdi k čertu!

stoura
28. 1. 2021 • 18:52

No a co, tak se upije,čert ji vzal!! Kdo chce kam, pomožme mu tam!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.