Charlottce Gottové je 15! Splní teď přání tatínka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Charlottce Gottové je 15! Splní teď přání tatínka?

Karel Gott (†80) se svými dcerami rád pyšnil a na sklonku života dokonce přiznal, že bylo neuvážené mít je v tak pozdním věku, protože s nimi mnoho jejich životně důležitých mezníků už neprožije. Zejména pokud jde o Charlottku, moc si přál, aby rozvíjela svůj talent. Daří se to ale?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
03. 05. 2021 02:49

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Charlotte Ella není dcerou Karla Gotta a Charlotte Ella už se narodila v září 2005! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Nelly Žofie není dcerou Ivany Macháčkové a Karla Gotta. Bohužel Karel Gott akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

travina
02. 05. 2021 21:01

Baba jsi určitě o tom žádná No a proto ti dávám přednost, tudíž si vyber : Bohnice nebo Beřkovice? Ale pochybuji, že tě někam vezmou, jsi už všude známá, že léčení nemá u tebe vůbec cenu. Když v hlavě nic není, ani slámu ti tam už nenacpou

-bello-
02. 05. 2021 19:01

to:travina
nejsem bába a na tebe jsem řekla beru sekčku.
Někdo přidal, že i by byl dobrej travex.
Tak si vyber .
Na tom co jsem řekla nezměním ani ň.
!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!

travina
02. 05. 2021 11:07

- bello- ty jsi ta nejhnusnější a nezlejší baba, která se na diskuzích prezentuje Škoda, že tě i z těch Bohnic vyhodili, ale zjistili, že tvůj mozek napravit už nejde. Je plný hnisu a jedu a z něho pak plodíš ty hnusné pomluvy. Opravdu budeš zhrzená milenka a ještě si se s tím nesmířila. Každopádně jsi naprosto odporný člověk, fůůůůůj A Alva? To je tvoje uměle vytvořená odnož!

Alva
01. 05. 2021 16:59

bello- dost s vámi souhlasím, vše bylo naplánováno, dovolená na Krétě, duet, který byl hrozný, oslava narozenin, chápu to, ale "obyčejný" člověk by to nedal a to mně dostalo, člověk musí vědět, kdy skončit, aby si ho lidé vážili.

-bello-
01. 05. 2021 13:15

Ke stáru dělal Gott všechno, jen aby prosadil Ivanu ( která je poleno na všechno ) a jen aby prosadil ještě honem ty holky.Bylo mu jedno, že Ivana neumí mluvit, hrát, ani zpívat, ale žvanil opak a tlačil ji protekcí , kde se dalo.
To samé s holkama.
Jestli se o něm říkalo, že profík a nic neošidí a zná věci zpěvu , tedy musel vědět, že Šarlota zpívá , jako jiný holky, nic extra a že ten duet bylo trapné představení. On zápasils dechem a vlastními zuby a Šarlota a zvukaři přicmrdávali..
Mladší z těch holek je hyperaktivní, tak holt sportuje, na školy nemá a Šarlota taky bude mít koupenej aspoň Bc.Gott ke stáru byl hamižnej a nekritickej člověk!!!! Obě jejich holky si mohly žít v klidu nemít ambiciózní matku.Tedy se holky o sobě dozvídají i kritiku.A budou dál!
Nenadaná vtírka Gottová je postrach médií.Je už všude a holky cpala už dávno do šoubýzu.Holky nejsou chytré , tak se jim buduje kariéra tedy takto. V šoubýzu už stejně fungují jen příbuzní příbuzných producentů a rejžů

pavucinka
01. 05. 2021 12:17

Pokud na to rodiče mají finance, měli by podpořit talent dětí, a tím to ale má končit. Je hodně talentovaných a start by měl být bez protekcí.

robin5
30. 04. 2021 17:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Alva
30. 04. 2021 14:55

Snad každý rodič je pyšný na své děti a chtěl by, aby dělaly, co si vysní rodič, ovšem chytré děti si zvolí svou cestu a je to správné, protože pak jsou výsledky, mnohé děti umělců zpívají a je to hrůza, nicméně každý ať posoudí sám, douška má je, že ten poslední duet, který média nazvala megahitem, pro mně nebyl ani hitem.

stalaning
30. 04. 2021 13:25

Charlotta v tom hrozným duetu neudělala nic jiného, než odintonovala ten hudební paskvil. To o jejím talentu moc nevypovídá. Ale jestli si taťka myslel, že má talent na herectví, tak to asi bude mít po mámě , ta je zdatná herečka doteď .

huphop
30. 04. 2021 21:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mord
30. 04. 2021 13:14

Je skvělé, že ignoruje hnůj a odpad, který reprezentuje bulvár a lůza kolem nej. Obdiv a respekt

borka30
30. 04. 2021 12:55

Charlottka je šikovná a hezká holka. Měla by se věnovat zpívání, má na to.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.