Nečekaný krok manžela dcery Gotta: TIMO DĚSÍ DOMINIKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný krok manžela dcery Gotta: TIMO DĚSÍ DOMINIKU!

Domča si s manžílkem očividně ještě dost užije...
Domča si s manžílkem očividně ještě dost užije... (archiv Blesku)

Do nového bydliště dorazil Dominice Gottové (46) hned tři dny po nastěhování záhadný balík z Finska! Poslal jí ho sám stále ještě manžel Timo Tolkki (53), který jí navíc denně vyhrožuje, že je zoufalý a skoncuje se životem!

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80), která před maniodepresivním manželem utekla přes půl Evropy (1750 km daleko), mu neprozřetelně prozradila, kde teď bydlí. „V jednom z hovorů poté, co jsem se nastěhovala zpět do Česka, mě Timo požádal, jestli mu dám adresu. Prý, že našel nějaké důležité dokumenty, které mi chce poslat,“ svěřila Blesku Dominika. Rychlý odjezd... „Váhala jsem, ale nakonec jsem mu adresu dala. Pokud jde o nějaké zapomenuté papíry, pak jsem je chtěla dostat,“ řekla Gottová s tím, že přece jen balila a ujížděla dost narychlo. Ke konci listopadu totiž přišli na předměstí Helsinek o střechu nad hlavou, neboť Tolkki přes půl roku nezaplatil nájem...

...a teď strach Balík dorazil z Finska do Česka docela rychle. „Ty papíry Timo poslal. Ale k tomu mi ještě přibalil podprsenky a další věci, které při vyklízení našeho domu našel. Nevím, co si mám o tom myslet,“ svěřila Blesku překvapená Dominika. Té hned zkraje bleskla hlavou obava, aby Timo nepojal nápad za ní přijet do Prahy. Teď se bojí dvakrát tolik. „Každou chvíli mi volá. Budu tomu muset udělat přítrž, už ho chci dostat z hlavy,“ prohlásila Gottová odhodlaně.

Věčné výhrůžky

Denně jí opakuje, jak moc mu chybí. V přímém přenosu na své sociální síti dokonce několikrát denně v opilosti vyhrožuje, že se zabije. Aby se za pár minut zase ozval s tím, že žije a chce odjet za svou milenkou Claudií Pearlovou (24) do Mexika, která už od něj přitom rovněž dává ruce pryč.

Bojí se i milenka

Strach z maniodepresivního Tima nemá jen jeho žena Dominika, ale také jeho mexická milenka. Claudie Pearlová dokonce vydala prohlášení, že se před ním skrývá a má strach z fyzického napadení! Po románku s finským kytaristou najednou rychle mexická zpěvačka otočila. I když je Dominika přichytila při sexu ve vlastním domě v Helsinkách tvrdí, že s Timem nic neměla a šlo jen o práci. „Rozhodla jsem se tento projekt s Timem Tolkkim ukončit, kvůli své ochraně, protože se bojím o své bezpečí. Z tohoto důvodu jsme se rozhodla udržovat odstup,“ vydala Mexičanka prohlášení. Tolkki ji za to hodlá hnát k soudu. „Využila mě, celou dobu mi lhala, má v Mexiku přítele. Už jsem na ni poslal svého právníka,“ vyjádřil se Timo.

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
majojo
11. 12. 2019 • 10:55

To je vážně tupá jalovice, ta Dominika, když mu dá svoji adresu! Věřím, že i když si tady nějaké peníze vydělá prostitucí v bulváru, okamžitě je zase rozfofruje. Nebo je pošle Timouškovi - nejsou nakonec domluvení?

AliAlice
11. 12. 2019 • 09:24

Když ten vařbuchta vyhrožuje smrtí,tak bych mu popřála šťastnou cestu....ale obvykle tito citoví vyděrači jsou velcí zbabělci,a toto vyhrožování je už jejich posledním trumfem....tato podařená dvojka má s ostudy kabát...

janapi
10. 12. 2019 • 15:10

vampouch: Protože v článku vám to vysvětlují: Nepije-nejí prášky a celkově zhubla. K čemu měnit tel.číslo? Stačí si zablokovat jeho číslo nebo hovory ze zahraničí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.