Předvánoční čas Gottových holčiček: Mluvčí rodiny promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Předvánoční čas Gottových holčiček: Mluvčí rodiny promluvila

Všichni žijeme přípravami na Vánoce. Život nejmladších dcer Karla Gotta (†80) je ale stále ovlivněný odchodem tatínka, který zemřel před dvěma měsíci. Proto se i nejdůležitější svátky v roce budou nejspíš u nich letos ubírat trošku jiným směrem, než tomu doposud bývalo. Nejdůležitější člověk u stolu bude totiž velmi chybět. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1elalfy.f4@...
18. 02. 2020 12:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
07. 12. 2019 23:59

ad Fan klub Gottové = Ewwa + nemocna+janapi :
černou nosit stačí 1 měsíc ( když už).O holenní hlav nic nevím, ale bylo by to zajímavé jí tak vidět .O tom, že by byl Gott až tak římský katolík nebylo známo a že by Gottová byla věřící, to je k pousmání.Tolik k tomu pohřbu na státní útraty! A jen poznámka, že ani na ten pohřeb se Gottová neuměla oblíct.Vycpávky a kabát o 2 č. větší. V tom důstojnost není

Ewwa
07. 12. 2019 10:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

nemocna
05. 12. 2019 23:02

bello dement a bezcita odpradávna se ctil odchod člena rodiny a truchlilo se převážně půl roku v kterém se rodina pozůstalí nezůčastnili žádných oslav a hlavní člen vdova, vdovec, matka apod. chodil po černu, někteří se i ostříhali, oholili do hola, je nepřípustné, morálně nevkusné i když byl Karel Gott známý po celém světě aby se v této době truchlení pouštěly jeho písně a lidé se u nich veselili, kolik lidí zapalovalo svíce jen na Bertramce a to nectí jeho památku že už chtějí koncerty? to jste fanoušci že nechcete držet smutek? tak si pust te písně v soukromí, holčičky nechte na pokoji at jsou v pubertě nebo ne i dospělí člověk truchlí každý jinak, někdo je ze smutku raz dva venku a druhý potřebuje léky a psychologa, jsou Vánoce a první bez jejich milovaného tatínka není to pro ně dost lehké a zasáhne do nich i slyšená jeho písen, dopřejte jim klid a čas, každý z nás zažil odchod někoho blízkého a jaké byly první Vánoce bez něj a což teprve pro děti v tomto věku, přeji jim krásné klidné Vánoce a všem i veselé při písniček pro radost, ale ne od Gotta je spousta jiných a písně od Gotta nechte v klidu spát po dobu truchlení uctěte jeho památku jak se správně má že je jiná doba? to jako má každý mávnout rukou nad mrtvým i blízkým milovaným a život jde dál? jste bezcitní a bezohlední sobci kteří myslí jen na sebe užívat si at se děje co se děje

Ewwa
05. 12. 2019 19:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
05. 12. 2019 19:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janapi
05. 12. 2019 13:10

U někoho puberta probíhá ve 13.letech; u jiného proběhne-aniž by jí někdo zaznamenal...ovšem u někoho probíhá neustále viz -bello-!
. Pokud by Ivana nenosila smutek a to je skutečně každého soukromá věc...tak první, kdo by měl blbé kecy..by byl/a - bello-! Vadí mi komolení jmen i plácání nesmyslů!

-bello-
05. 12. 2019 12:31

Gottová chodí v černém, nemyslím, že je to nutný , je jiná doba.Holčičky nejsou holčičky,jsou v pubertě a švitořit o nich , jako o holčičkách je demence AHA.
Tyto 2 dcery Gotta nejsou izolované, chodí snad do školy, ne ? Nebo mají zase tutora, jako už pro blbost jednou měly, protože ve škole nepobíraly?
Vadí mi neustálé kecy!
Jsou to děti, které najednou nemají doma tátu.Je to děsný , ale nejsou to holčičky a vdova Gottka není národní poklad!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.