Gottová poprvé ve společnosti: Usedla v porotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová poprvé ve společnosti: Usedla v porotě!

Dominika Gottová v Blesku
Dominika Gottová v Blesku (Michal Protivanský)

Jen pár dní po návratu do Česka Dominika Gottová (46) vyrazila poprvé do společnosti. Usedla v porotě Miss Junior, kde pomáhala vybírat nej dívku. Sama je v šoku z toho, jak jsou na ni všichni milí a vyjadřují jí podporu ve složité situaci.

„Moc jsem si to užila, bylo to konečně něco, kde jsem se mohla zasmát a uvolnit se. Rychle jsem se skamarádila s Miluškou Bittnerovou, se kterou máme podobný humor,“ radovala se Dominika z nové kamarádky. Ve finále pak korunovala Miss sympatie Denisu Polákovou. „Taky jsem kdysi zkoušela modeling, ale nebylo to to pravé, na to jsem rychle přišla,“ zavzpomínala nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Jediný moment, který jí o víkendu zkazil náladu, byl ten, kdy se dozvěděla, že její manžel – finský kytarista Timo Tolkki (53) – má v plánu přijet za ní do Prahy. „Nechci ho tu, vůbec mě nezajímá a jestli opravdu přiletí, tak se s ním v žádném případě nehodlám potkat,“ pronesla rozhodně Dominika.

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
kristinn
14. 12. 2019 • 07:19

no, bingo! Makať nebude, ale priživovanie sa na mene otca jej vynesie pekný balík. + k tomu platenie za rozhovory do médií a život gombička. Koľko sa iní nadrú na také peniaze. Nieže by som jej to závidela, ale konečne by mala robiť niečo poriadne a starať sa aj o matku... Rokov má dosť.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.