Utrápený Jiří Krampol: Tohle ho drží nad vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Utrápený Jiří Krampol: Tohle ho drží nad vodou!

Jiří Krampol zahání smutek prací.
Jiří Krampol zahání smutek prací. (Martin Hykl, archiv)

Hana Krampolová (58) před časem opět skončila v léčebně v Bohnicích. Přestože dle slov jejího manžela Jiřího (81) vypadá o něco lépe, pokouší se upínat mysl jiným směrem, a to konkrétně k práci.

Rekonvalescence zřejmě není tak jednoduchá, jak si oba manželé představovali. Koncem roku se manželka Krampola opět ocitla v Bohnické léčebně. Herec ale tvrdí, že se stav manželky lepší a dokonce byla na pár dnů propuštěna domů.

Největším problémem Krampolové jsou cigarety. „Ona nepotřebuje, aby se o ni někdo staral. Tam je akorát to, aby nekouřila. V tom je ten fór, že to není o vůli, to je závislost. Protože kdyby to bylo o vůli, tak si řekne, že se na to vykašle,“ řekl Krampol týdeníku Sedmička.

Přestože herce velmi trápí stav jeho milované manželky, pokouší se na trable alespoň na chvíli zapomenout. Krampol si dle Sedmičky nemůže vynachválit rozhlasový pořad Humoriáda. „Vysílá ho Region. Je to nádhernej pořad, se kterým jezdíme po republice. Má to úspěch a hlavně mě to baví. Všude je to naprosto beznadějně vyprodaný,“ řekl a dodal, že v březnu začne natáčet nový film.

„Jmenuje se to nakonec Stáří není pro sraby. Původně to bylo napsáno pro mě a Karla Gotta. Ale Karel už mezi námi není, tak to bude dělat Pepa Laufer,“ svěřil se týdeníku Sedmička Krampol s plány do budoucna.

Na video s Jiřím Krampolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
16. 2. 2020 • 15:04

To si opravdu Krampol myslí, že lidé uvěří těm plkům a lžím ?! V Bohnicích se neléčí závislost na kouření !!! To by tam ležela čtvrtina Čechů... prostě Hanička je magor závislí na chlastu a práškách !!!

-bello-
15. 2. 2020 • 13:03

Ještě , že to Gott nedělá, nebyl žádný spíkr a Laufr je fantastický a chytřejší.
Krampola je mi líto, ale možná už si zvyká, že život není jen doma bordel a na posteli namazaná žena.Měl by si užít den co den co to dá , za chvíli mu vrátí ten jeho balvan na noze a bůhvíco bude dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.