Krampolová v obavách kvůli Jirkovi: Skončilo to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampolová v obavách kvůli Jirkovi: Skončilo to...

Jiří a Hana Krampolovi
Jiří a Hana Krampolovi (Blesk:Robert Klejch)

Pobyt v psychiatrické léčebně v Bohnicích se Haně Krampolové (58) blíží ke konci.  Manželka Jiřího Krampola (81) během několika týdnů udělala velké pokroky. Překonala nechutenství, přibrala patnáct kilo a nemyslí tak už jen na cigarety.

Již 8. listopadu bude manželka Krampola po týdnech v léčebně propuštěna. Avšak s radostí se pojí i strach, zda návrat do reality zvládne.  V léčebně je totiž pod dohledem, zatímco doma na ni nikdo dohlížet nebude. „Chci hlavně zvládnout návrat domů a nekouřit zase tři krabičky denně. Budu se hlídat, navíc nesmím Jiříčkovi kouřit doma a nebude se mi asi chtít chodit pokaždé ven,“ svěřila se Blesku. Kromě kouření měla také problém s léky. "Už na ně ani nemám chuť. Skončilo to," řekla odhodlaně Krampolová.

Krampolová také bojovala s nechutenstvím. Vyhubla na 47 kilo. Pod dohledem ale naštěstí Hanka přibrala, dokonce je jí už malé její staré oblečení. „Hodně jsem přibrala, patnáct kilo. Jirka mi už koupil bundu, triko, kalhoty a mikinu,“ přiznala.

V léčebně v Bohnicích lékaři dokázali Krampolovu manželku dát za tři měsíce zase dokoupy.  Velký podíl na tom má také drsný režim. „Budíček je ve tři čtvrtě na osm. V půl deváté jedeme na snídani a v půl dvanácté je oběd.  Pět máme večeři,“ svěřila se Hanka.

Dodržovat se také musí večerka nebo koupání.   „Zrovna dneska jsem se měla koupat, ale naštěstí mým vycházku, tak se vykoupu v klidu doma. Jinak když se potřebujete osprchovat častěji, tak si můžete říct,“ řekla Krampolová Blesku.

Na video s Hanou Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.