Krampolův hazard děsí! ATB do žíly a hurá za Hankou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krampolův hazard děsí! ATB do žíly a hurá za Hankou

Že někdo musí v rodině vydělávat chápeme, ale tohle je učiněný hazard!
Že někdo musí v rodině vydělávat chápeme, ale tohle je učiněný hazard! (K. Kopáč, D. Černovský)

Jednaosmdesátiletý herec se snad z manželky už definitivně pomátl! Místo toho, aby chřipku řádně vyležel, vsadil na rychloléčbu pomocí antibiotik. Tenhle druh léčiva přitom působí pouze proti bakteriím. Na chřipku ani nachlazení ATB nepůsobí, protože se jedná o virová onemocnění.

„Přepadla mě silná chřipka, a aby to vyléčení bylo rychlý, nechali si mě tu a dali mi antibiotika přímo do žíly. Akorát mě propustili. Už je mi mnohem lépe," jásá nad "zázračným" uzdravením Jiří Krampol v Blesku a šokuje: „Musím už v úterý zvládnout představení!"

A co osmapadesátiletá manželka  Hanka, která je už několik týdnů hospitalizována kvůli závislostem v Bohnicích? „Bohužel jsme se neviděli, když jsem musel být v nemocnici. Už v pátek ale bude mít vycházku a jdeme se spolu podívat na pejska," už nyní si maluje Krampol návštěvu jejich milované yorkšírky Žanetky, o kterou se jim stará kámoška. 



Přečtěte si
vigela
15. 10. 2019 • 21:06

Magor. Nabízí se otázka, kdo to od koho chytil. Jeden za osmnáct …

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.