Krampol otevřeně o léčbě manželky Hany: Nevnímá už nic jiného, než... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol otevřeně o léčbě manželky Hany: Nevnímá už nic jiného, než...

Jiří Krampol prožívá s manželkou těžké časy.
Jiří Krampol prožívá s manželkou těžké časy. (Aha! - Martin Přibyl, Robert Klejch)

Manželka Jiřího Krampola (81) byla po propuštění z léčebny Červený Dvůr převezena do pražských Bohnic. Avšak místo zaměření na léčbu se Hanka (58) soustředí na cigarety. Když nekouří, odpočítává minuty do další cigarety, které dostává na příděl.

Herec v posledních měsících prožívá krušné časy. „Neřekne mi ani ahoj, ale hned chce jít kouřit,“ popsal setkání manželů Krampol. Jeho manželka dle očitého svědka jen polehává a očima hypnotizuje ručičku hodin, aby běžela rychleji. „Na kouření je v léčebně rozpis,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj přímo z Bohnic.

Manželka herce smí kouřit pouze v určitých intervalech. „Mezi jednotlivými cigaretami musí uplynout nejméně dvě hodiny. S pacientem jde vždy sestra, která na něj dohlíží,“ upřesnil a dodal, že cigarety jsou zamčené na sesterně ve stole.

Krampolová jen pár hodin po převozu na kliniku, volala svému manželovi, že chce domů. Podle člověka, který se s ní osobně setkal, stále doufá, že se dostane z léčebny na konci srpna. „Myslím, že si neuvědomuje, že se má vyléčit. A že to nebude otázka týdnů, ale spíš měsíců. Mluví o cigárech a o tom, že jde na konci srpna domů. Nečte, nekouká na televizi,“ popsal situaci.

V léčebně Červený Dvůr se dala dohromady po fyzické stránce a na pražské psychiatrii by měla zapracovat na psychice. „Mozek je nicméně poškozený od těch léků a svinstev. Jak dlouho tam bude, tak to nikdo neví. To se ukáže třeba za měsíc,“ konstatoval před časem Krampol.

 Na video s Hanou Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Hanka Smrckova
19. 8. 2019 • 19:55

Nejak nevim, muj nazor je ten,ze to jak pani Krampolova zila je zasluhou i pana Krampola, je to jako s detmi kdyz jim nedate rad hodne lasky a neukazete smer kterym by mely jit vetsinou to nedopadne, stale ji obhajoval, mozna vic nez rozhovory pro tisk se mel venovat manzelce, ted obratil sam nevi kudy dal tak je manzelka kde je, nemoc je jedna vec, zavislost druha, pan Krampol pokud vim je take naruzivy kurak / drive urcite byl/ ma rad alkohol, najednou nema pochopeni, jsem kuracka neumim si ptedstavit ze by me manzel nechal kvuli tomu zavrit di Bohnic.Proc ji nenecha zit v klidu, myslim ze alkohol a leky je dusledek zivota vedle pana Krampola,taky bych z takoveho zivota zila ve stresu a depresi.Mel ji nechat seberealizovat se, ale to on by nemel ten pocit pana dokonaleho, on je prece celebrita a manzelka byla privesek, neni mi dvakrat sympaticka ale je mi ji fakt lito, verejne z ni udelal trosku, misto partnerske podpory a pochopeni a snahy pomoci ji, dopadla jak dopadla, myslim, ze ten smutek a zklamani z dalsiho selhani manzela v ni vyvola pocit zbytecnosti a nebude mit snahu neco na sobe zmenit.....

aveneta
19. 8. 2019 • 15:04

Jistě, že si Hanka ***a svůj život sama....s nudy chlast v chlastu ty úrazy a k tomu prášky na bolest po úrazech....toto vše již Krampol musel vidět dříve o tom není pochyb až v končném důsledku to začal tzv. řešit....smutné, ale i tak se odehrává život tzv. celebrit. Ona na tom je tak zle, že pochopení normálního života bez návykovostí je pro ní sci-fi pojem...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.