Doma se dlouho neohřála! Krampolová musí znovu do péče lékařů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Doma se dlouho neohřála! Krampolová musí znovu do péče lékařů

Jiří a Hana Krampolovi
Jiří a Hana Krampolovi (Profimedia.cz)

Doktory vídá pomalu častěji než svého manžela! Od návratu z bohnické léčebny neuplynuly ani dva měsíce a Hanu Krampolovou (59) čeká ještě jedna cesta do špitálu. Manželka Jiřího Krampola (81) musí podstoupit operaci nohy a čeká ji náročná rehabilitace.

V posledních letech je častěji v nemocnici než doma. Hana se dlouhé měsíce léčila ze závislosti na cigaretách a údajně i na alkoholu. „Doktorka říkala, že musím přestat kouřit úplně, ale úplně to zakázat by nebylo dobré. Ten organismus je za ta léta zvyklý na dávky. Kdybych vynechala cigarety úplně, nebylo by to dobré,“řekla webu Expres.cz s dovětkem, že si denně dopřeje tři cigarety.

„Kdybych na tom byla zdravotně špatně, nekouřila bych. Musím ale přiznat, že jsem na tom byla špatně,“ svěřila se Hanka. Přestože se dle svých slov cítí dobře, čeká ji náročná operace, během níž jí lékaři vyndají z nohy šrouby. Pak ji čeká dlouhá rehabilitace.

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...

Krampolová si během uplynulých pěti let přivodila hned tři zlomeniny. Její částé úrazy zapříčinily to, že je v invalidním důchodu a do práce se již nikdy nepodívá. „Kvůli všem těm zlomeninám, které jsem si v minulosti způsobila, jsem v invalidním důchodu. Něco bych ale dělat měla. Po té operaci si ale vezmeme domů pejska a s ním budu chodit čtyřikrát denně ven. A pejska nemůžu nechat samotného doma,“ řekla dle webu Expres Krampolová. „Vidím to tak, že pejsek a já budeme manžela doprovázet po zájezdech. Musím se starat o starého a hodného manžela,“ dodala.

Březen 2019 - Jiří si Hanku vyzvedl na Karláku a zlobil se, že ji nechali hodně kouřit:

Březen 2019 - Jiří si Hanku vyzvedl na Karláku a zlobil se, že ji nechali hodně kouřit



Přečtěte si
lekno
17. 6. 2020 • 17:00

Na tej foto 17/42 má naloženú maxi-porciu jedla, ako pre koňa. To by som nedokázala naraz zjesť ani ja - tak neviem, či to p. Hana zvládla dostať do seba. Hádam sa pomaly dá do poriadku-

Helic
17. 6. 2020 • 12:04

Bože ta je ale vypatlaná .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.