Krampol zuří kvůli Hance: „To mě vždycky zvedne ze židle!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol zuří kvůli Hance: „To mě vždycky zvedne ze židle!“

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Robert Klejch)

Herec Jiří Krampol (81) už delší dobu místo odpočinku řeší zdravotní a psychické potíže manželky Hanky (58). Ta se už několik měsíců léčí na psychiatrii a podle Krampola vše momentálně vypadá dobře a jeho Hanička by se mohla vyléčit. Kromě ženy se nuceně zaobírá také tím, co se o nich všude možně píše a povídá.

Odpočinku a pohody se takzvaně na stará kolena nedočkal. Už nějakou dobu musí řešit nepříjemnosti s fyzickým a psychickým stavem své lásky. Krampol je své ženě obrovskou oporou a pere se za Hanu Krampolovou jako lev.

„Není snad den, aby se o Haně neříkaly lži. Vždyť ta holka se poslušně léčí, jde to pomaleji, ale to u závislosti na nikotinu bývá. Nikomu bych nepřál, aby si to musel prožít. Ale je lež, že by tam byla kvůli práškům či alkoholu, to mě vždycky dokáže zvednout ze židle… Nechápu, co je to za blábol, nic z toho není pravda. Ta holka si prošla peklem. Já se nedivím, že už byla tak trochu na hlavu, když byla čtyři roky zavřená jenom doma kvůli zranění ramene a nohy. Já jsem doma dva dny a už jsem na zešílení… Domů půjde, až bude zdravá, to potrvá, ale podle doktorky jde všechno, jak má, a už se o tom nemám vyjadřovat, protože se stejně pak říkají blbosti,“ řekl expres.cz slavný herec.

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
hejhej
7. 2. 2020 • 13:41

Proč se Krampol vzteká???? Sám ( i když to nebyla ždná tajnost) uváděl, že Hana je závislá na alkoholu, lécích a cigaretách.Vyléčená ze žádné závislosti nikdy nebude, bude pouze, pokus ji to podaří abstinující.

aveneta
7. 2. 2020 • 10:28

Hlavně že ho nezvedl z židle její život dříve....toleroval jí chlast, cigarety, válení doma bez práce a teď to má dopady !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.