Rozlučka s Krampolovou: ŠOKUJÍCÍ PROROCTVÍ NA POHŘBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozlučka s Krampolovou: ŠOKUJÍCÍ PROROCTVÍ NA POHŘBU!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Czech News Center / Pavel Machan, Martin Hykl)

Loučil se naposledy se svou Haničkou (†59), která minulé pondělí zemřela na selhání všech orgánů a prasklý vřed. Jiří Krampol (82) pozval rodinu a nejbližší přátele do restaurace Černý kohout ke kamarádce Šárce Grossové (50). „Udělali jsme moderní způsob posledního rozloučení. Lidé se sešli, povídali si, žádná depresívní tryzna,“ řekl Aha! manažer Krampola Miloš Schmiedberger (72).

Herec chtěl na milovanou manželku vzpomínat, a nikoliv truchlit, proto tam nebyla ani rakev, ani urna s popelem. Obřadu vévodila fotka rozesmáté Haničky právě od Miloše. Smuteční hosté ji zasypali květinami. Proslov argentinského šamana, spisovatele a novináře Juana Brauna (70) byl plný optimismu. „U indiánských kmenů jsem se dozvěděl, že člověk má dvě duše. Jedna zůstala s tebou, Jiří,“ ujistil smutného Jiřího Krampola. Braun je velký příznivec reinkarnace. „Hanička se ti za devět let vrátí,“ ujistil herce spisovatel. „Musíš se držet, až ti bude jedenadevadesát, bude opět tady,“ slíbil ve svém proroctví Krampolovi Juan. Jirka to samozřejmě slíbil, ale po rozloučení přiznal, že je to těžké.

„Nedávám to na sobě znát, ale jsem moc smutný. Měl jsem Haničku strašně rád a ještě stále jsem se s tím, že zemřela, nevyrovnal. Neumím si úplně představit, co teď bude,“ přiznal Krampol Aha! zdrceně. Kondolovat mu přišlo několik desítek blízkých lidí.

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video se připravuje ...

Rodina v první řadě

Hančina sestra Majka, která je profesorkou na umělecko-průmyslové střední škole, se právě vrátila z dovolené v Chorvatsku. Smrt sestry jí vyrazila dech. Přijel také jediný syn Hanky Petr (40) s manželkou Eliškou a dětmi.

Milovala Sobotu

Chybět nemohl ani herec Luděk Sobota (77), který s Jiřím právě dotočil film Stáří není pro sraby. „Hanička mi řekla, že mě milovala, ale bylo to už zbytečné, protože už byla s Krampolem. On jí to Slávek Šimek posvětil, chtěl, aby se s Jirkou vzali,“ zavzpomínal Sobota, jenž přijel i se svou paní Adrienou (58).

Dáda přišla pozdě

Rodinná kamarádka Dáda Patrasová (64) dorazila se zpožděním, protože byla u zubaře a nemohla zákrok odložit.

ČERNÁ SE ZAKÁZALA

Nechtěl se s ní loučit na klasickém pohřbu a dělat z toho, jak sám říkal, morbidní show. „Bude to decentní, důstojné. Já si právě přeju, aby to bylo takové. Aby to nebylo morbidní, aby tam nebyly nějaké rakve a urny, osobně to nesnáším. Hrozně mi to vadí,“ přemýšlel nahlas. Jiří si také přál, aby se hosté nechodili s jeho milovanou ženou Haničkou loučit v pohřební černé. Ne všichni ale pestrobarevný dress code dodrželi. Na místo, kde se konalo poslední rozloučení, se trousili oblečení porůznu. Prostory herci poskytla rodinná přítelkyně Šárka Grossová (50) – vdova po expremiéru Stanislavu Grossovi (†45) – ve své restauraci Černý kohout na pražském Smíchově.

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
12. 8. 2020 • 05:37

Ewwo, nauč se prosím odklikávat tvé hnusné příspěvky jen 1x!!! Jdi raději "bojovat" za Šafářku ... to ti jde "lépe".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.