Poslední rozhovor s Hankou: Z dojemného vyznání lásky k Jirkovi mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poslední rozhovor s Hankou: Z dojemného vyznání lásky k Jirkovi mrazí

Manželé během posledního společného interview v Blesku
Manželé během posledního společného interview v Blesku (Blesk)

Před nedávnem zavítali manželé u příležitosti svých narozenin do studia Blesku. Před kamerami pak nebohá Hanka nečekaně vysekla milovanému Jirkovi (82) ohromnou poklonu. 

„My jsme zamilovaní, to je pravda. Je to vynikající manžel. Jsem ráda, že ho mám, už jsme spolu dlouho a ještě dlouho budem," prohlásila Hana Krampolová (✝59) a současně vedle sedícími Jirkovi poděkovala za zlepšení svého stavu:„Přibrala jsem, ale ne že bych chtěla. Ale protože ráda jím a dobře jím. A Jiříček mi do nemocnice vozil dobroty nejméně jednou týdně."

Poslední rozhovor s Hankou Krampolovou ve studiu Blesku ZDE:

Video se připravuje ...

A ve zlepšení doufal i sám Jirka: „Já jsem rád, že to období je za námi. On to každý totiž viděl vždycky povrchně. Ono, když má někdo tři zlomeniny a je čtyři roky zavřenej v místnosti a musí se cpát lékama na bolest a na spaní ... Ať dělá, co dělá, tak člověk zblbne. A stane se z něj úplně někdo jinej. Zaplať pánbůh, že to takhle dopadlo, že jsem to přežili snad ve zdraví..."

Video se připravuje ...



Přečtěte si
.tg.bb
5. 8. 2020 • 13:17

Mráz je náhodou pro následující dny fajn. Hana Krampolová bohužel celý život zůstala tak, jak jsme ji měli možnost poznat v tv pořadech JK. Seděla vždy v první řadě a oddaně hleděla na svého Jirku. A taky pamatuju na jeho hlášku, když o ní mluvil jako o své čtvrté manželce. Říkal, že se vždy držel hesla "je jaro, je načase vymést ženskou z chalupy", ale že prý u Hanky to porušil. Tehdy byla ještě mladá, tuctově hezká a jednoduchá, zůstalo jí jen to poslední. Naopak zdětinštěla, s Krampolem nikdy nedospěla.

vemenozmojistary
4. 8. 2020 • 18:14

Jojo, už MRAZÍ ❄ ❄ ❄ ❄ ❄ 🤣 Prý NEBOHÁ Hanka🤣 Spíš alkačka, parazit, nemakačenko, štěnice.

kristinn
4. 8. 2020 • 17:46

nedivím sa, e mu vyznávala lásku. Málokto by sa tak staral a zastával ju v tom, čo robila. Nech už nájde pokoj jej duša...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.