Krampolová otevřeně o intimním životě s manželem: Jirka chce pořád sex! Přebere jí ho volná Mesarošová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampolová otevřeně o intimním životě s manželem: Jirka chce pořád sex! Přebere jí ho volná Mesarošová?

Krampol má sexuální apetit jako zamlada. Hanku už ale sex s Jirkou nebaví.
Krampol má sexuální apetit jako zamlada. Hanku už ale sex s Jirkou nebaví. (Foto Aha! – Dan Černovský, Martin Pekárek)

I když mu dělá problémy vyjít i tři schody z hospody, v posteli prý Jiřímu Krampolovi (77) slouží vše jako zamlada. Zato jeho o 22 let mladší manželku Hanku (55) přestal sex bavit úplně a každý milostný akt se svým milovaným Jiříčkem musí podle svých slov přetrpět!

„Jirkovi chuť stále slouží a může mít sex pořád. Horší je to se mnou, mě už sex nebaví a když nemusím, tak ho neprovozuji,“ rozpovídala se Krampolova manželka o tom, jak to chodí u nich doma v ložnici. „Nějak mě to prostě přestalo bavit. A když Jirka něco chce, tak to přetrpím...,“ šokovala Hanka.¨V nedávné minulosti utrpěla několik úrazů ruky a nohy. Dosud chodí na rehabilitace, což by se mohlo zdát jako pravý důvod nezájmu o manželské důvěrnosti. „Nejsem na tom zdravotně dobře. Lékaři mi dávají dva roky, než se všechno zahojí a budu zase zdravá,“ potvrdila sama Krampolová.

3 Krampolovy kameňáky o sexu:
Jak poznáte, že je vaše žena mrtvá? Sex je stejný, ale v kuchyni se hromadí nádobí.
Co je nejhorší na bezpečném sexu? Když ho musíte přerušit, abyste otočili stránku.
Žena potřebuje k milování důvod. Chlapovi stačí místo.

Modelka je rok bez chlapa?
Pokud bude Hanička svému Jiříčkovi odepírat sex, může se stát, že jí ho přebere Dominika Mesarošová (30). Modelka, která ujíždí na starších pánech, je totiž už rok volná. „Nějak sice nikoho nehledám, ale není vyloučeno, že se může kdykoli někdo objevit... To, že jsem nezadaná, ale neznamená, že jsem bez sexu,“ řekla Dominika významně.



Autor:  David Turek

Přečtěte si
-bello-
23. 10. 2015 • 02:34

ále zas to nepřehánějte

ellenic
22. 10. 2015 • 20:40

kristinn Na slovenském webu topky.sk je článek s titulkem "Známeho českého herca (77) strápňuje vlastná žena: Tliacha o sexe, nemá súdnosť ". Tak už je informace o jejich intimním životě i na Slovensku. Má to Krampol zapotřebí?

ellenic
22. 10. 2015 • 19:42

Na videu jsem ji slyšela hovořit o tomto tématu, ale byla to spíše tragédie . Mluví hrozně, buď je na práškách a nebo už je to realita, je jí 55 let, ale bída. A Jiřík se může strhat, aby tuhle ženu v domácnosti uživil, pardon, už má invalidní důchod. Možná tak 15-20 let už je doma, ta by potřebovala pracovat jako prase drbání .

kristinn
22. 10. 2015 • 18:17

tieto "se*rebrity" už načisto strácajú súdnosť.V ich veku sa v bulvári baviť o manželskom sexe je naozaj trápne! Pani Krampolová, to mala byť reklama Jiřímu? Hm...možno sa nájde dáka dobre staršia pani, ktorá na rozdiel od Vás sex miluje a zaplatí mu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.