Bubílková je v těžké životní situaci: Strach o rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bubílková je v těžké životní situaci: Strach o rodiče!

Před čtyřmi lety slavili tatínkovo jubileum.
Před čtyřmi lety slavili tatínkovo jubileum. (Foto Aha! – Martin Přibyl)

Neskutečné chvíle strachu o svého čtyřiadevadesátiletého tatínka prožívá komička Zuzana Bubílková (70). Nakazil se covidem-19, a navíc ještě v kombinaci s chřipkou. Skončil v nemocnici a ona se musí starat o maminku, která celou situaci těžce nese.

Během celého včerejšího dne řešila Zuzana Bubílková dilema, zda zklamat fanoušky a zrušit představení na Moravě, nebo nechat maminku na starost kamarádce. „Nechci zklamat publikum, protože je vyprodáno a já si vážím každého člověka, který si na nás koupí v dnešní době lístek, ale mám strach o rodiče,“ přiznala deníku Aha! Bubílková. Její tatínek totiž leží na JIP v nemocnici a bojuje jak s covidem-19, tak s chřipkou. „Vůbec netušíme, kde se nakazil. Moc na něj myslím, aby se z toho dostal. Naštěstí nemá zápal plic, tak je to snad dobré,“ utěšuje se Zuzana.

ZOUFALÁ MAMINKA

V mnohem ponuřejší náladě je však její maminka. „Nese to špatně, že od neděle nemá tatínka doma. To víte, jsou spolu 73 let, a to si člověk pak ani neumí představit být bez toho druhého,“ vysvětlila Bubílková. Tu včera večer čekalo představení u Brna spolu s Milanem Pitkinem (72) a Mirkem Šimůnkem (45). „Paradoxně se to jmenuje Léčba humorem, to představení. Tak na tatínka i maminku budu myslet a věřím z celého srdce, že vše dobře dopadne,“ dodala Bubílková.

Korunovační Bez urážky Zuzany Bubílkové: O setkání s Karlem III. a lady Dianou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.