Nešťastná Zuzana Bubílková (71): Musí znovu pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nešťastná Zuzana Bubílková (71): Musí znovu pod kudlu!

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Jakub Poláček)

To snad ne! Moderátorka Zuzana Bubílková (71) bude muset dnes znovu na operaci vbočeného palce. Ta první, kterou podstoupila na začátku tohoto roku, totiž nepřinesla zlepšení.

„Palec se mi staví do pravého úhlu, musím ho vyloženě nacpat do boty a omotat náplastí a stejně mám puchýře. Doufám, že reoperace pomůže,“ prohlásila Bubílková o dnešním zákroku. „Jediná rada, kterou mi doposud doktor dal, že si mám palec přes noc přilepovat k druhému prstu a výsledek byl, že se mi zvedal i ten,“ popsala Zuzana na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky. Připomněla také, že kvůli potížím neobuje takřka žádné boty. Dříve přitom velmi ráda sportovala, o čem si teď může nechat jenom zdát.

Zuzana Bubílková: Musí na reoperaci nohou!

Video se připravuje ...

Palec s viagrou si lékaři vyfotili „Vypadalo to, jako by si můj palec vzal viagru. Lékaři na to nevěřícně koukali, protože něco takového neviděli. Dokonce si to fotili, asi do učebnic,“ smála se po první operaci glosátorka a satirička.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Mynářovy záhadné miliony a potápějící se lidovci

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.