Krampol má problémy s filmem Život je sranda: Strach z právníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol má problémy s filmem Život je sranda: Strach z právníků

Herec s režisérem Zdeňkem Kovářem, než nastaly potíže.
Herec s režisérem Zdeňkem Kovářem, než nastaly potíže. (Foto Aha! – Marek Pátek, Mária Rušinová a Miloš Schmiedberger)

Poznal na vlastní kůži, že život sranda není. Jiří Krampol (84) musí odložit premiéru očekávaného autobiografického snímku Život je sranda. Film vznikal od loňska mnoho měsíců a 1. září měla být premiéra v Kladně. Oblíbený herec přišel totiž na svět v nedalekém Buštěhradu a na zdejší region nedá dopustit.

Nastaly ale velké problémy, jejichž řešení si vyžádá delší čas. „Nestíháme u některých ukázek vyřídit autorská práva,“ svěřil deníku Aha! režisér Zdeněk Kovář (33) původ všech nesnází. Už ví, že to vůbec nebude jednoduché. Vybral si z mnoha hercových rolí ukázky, aby připomněl filmy a seriály, kde Krampol exceloval, a nyní je zklamaný. „Některá práva ani nejdou vyřídit, takže přestříhávám a snažím se to nějak vyřešit. Proto premiéra filmu Život je sranda 1. září v Kladně nebude. Musíme ji odložit a o novém termínu budeme včas informovat,“ ujistil Kovář. Nepřipustí, aby měl problémy s právníky, film by se pochopitelně pak značně prodražil.

To nejlepší z Vémolovy svatby. Gratulace, vystoupil Rytmus a Lela dostala danajský dar

Video se připravuje ...

Tak aspoň za rok?

Zklamaný není jen Jirka, ale i jeho letitý manažer Miloš Schmiedberger (75) „Je to pro nás nepříjemné, ale nemůžeme se přece dostat do křížku se zákonem. Vše musí být právně a papírově v pořádku.“ Třeba se podaří autorská práva vyřešit do příštího roku, kdy Krampol oslaví 85. narozeniny. Byl by to hezký dárek. Ve snímku vystupuje mimo jiné Jiří Suchý (90), Uršula Kluková (81), Karlos Vémola (37) a Natálie Grossová (19). Průvodkyní je zrzavá kráska a Jiřího oblíbená kamarádka Kateřina Bláhová (26).

Trable v Blaníku

Potíže měla už při natáčení filmu Kateřina Bláhová. Spadla na ni totiž v paláci Blaník na Václavském náměstí těžká lampa a skončila v nemocnici. Snad se tím všechny potíže vyčerpaly a nyní vše půjde hladce.

Jiří Krampol jako oddávající Karlose a Lely: Dělám to poprvé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.