Jiří Krampol na mizině? Peníze v luftě za mladou přítelkyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol na mizině? Peníze v luftě za mladou přítelkyni

Jiří Krampol domnělou přítelkyní
Jiří Krampol domnělou přítelkyní (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Zlí jazykové opět víří vody českého showbyznysu. Pozornost se nyní stočila na herce Jiřího Krampola (84), který aktuálně bojuje se zdravotními problémy na jednotce intenzívní péče. Ten má prý údajně všechny peníze utrácet za svou mladičkou přítelkyni. Tak, jak to tedy je?

Není to poprvé, co byl Jiří Krampol spojován s mladou, atraktivní kolegyní Kateřinou Bláhovou (27). Kauza vznikla poté, co ji ve společnosti představil jako svou přítelkyni a všichni se chytili toho, že jde o jeho životní partnerku. Jak ale herec opakovaně potvrdil, s Kateřinou jsou jen přátelé. Herec má být ve svazku s právničkou, která si nepřeje mediální pozornost. 

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč?

Video se připravuje ...

„Jsem sice fanda na mladá děvčata, ale 57 let je 57 let, to už bych byl opravdu blázen. Je to úžasná holka, kterou mám strašně rád, ale úplně jiným způsobem. Bylo by to hezké, ale není to pravda,“ uvedl věci na pravou míru pro TN.cz na dotaz, zda skutečně s výrazně mladší Bláhovou nechodí. 

Teď se objevila dokonce i informace, že za ni utrácí veškerý důchod, který má prý padnout na jejich nekonečné telefonáty. „Je to naprostá pitomost. Člověk nemusí patřit k nejbystřejším, aby věděl, že existuje paušál. A já za ten svůj platím asi 250 korun,“ dodal informací zjevně pobavený komik. 

Jiří Krampol jako oddávající Karlose a Lely: Dělám to poprvé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
1. 12. 2022 • 12:01

Tak zrovna tohle lezení do cizích životů a šíření pomluv je to největší svinstvo, které jsme ze Západu přejali!
Fujtajxl!!!🥶🤢😡👿
A jak říká Jirka: existuje mobilní paušál nebo já třeba v O2, když si dobíjím za 300 z bankomatu či přes Sazku, mám volání na jiné účastníky O2 a pevné linky zdarma. A podobná zvýhodnění nabízejí i jiní operátoři. A pokud jsou ti dva na Whats app a mají internet či wifi, lze také mluvit ba i posílat videa a fotky. Totéž platí o messengeru, kdy jsem se bavil i s přítelkyněmi z fejsu, co žijí v cizině.

Květoslava Velanova
29. 11. 2022 • 18:15

Lidé majį velkou fantazii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.