Oslavenec Jiří Krampol (84): Překvapivé prohlášení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Oslavenec Jiří Krampol (84): Překvapivé prohlášení!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Milan Kammermayer)

Ačkoli ho jeho vlastní tělo už dokáže pěkně potrápit, navenek působí herec a moderátor Jiří Krampol stále vitálně. Však taky o sebe poctivě dbá! Proto je až s podivem, že včera oslavil již 84. narozeniny!  Co plánuje do dalších let?

Zdravotní potíže se už hlásí pravidelněji, Jiří Krampol ale odolává, seč mu síly stačí. Za rychlé zotavování vděčí své kondici, na které léta pracuje. „Musím to zaklepat, ale kromě toho, že jsem teď trochu nastydlý a zlobí mě kolena, zdraví stále obstojně slouží. Na to, kolik mi je, co jsem za plesnivého dědka, jak většina kamarádů a spolužáků už je na onom světě, to se mnou ještě tak špatné není. Cítím se docela fit,“ přiznal herec a moderátor v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Jiří Krampol na pohřbu Josefa Abrháma (†82): Z naší třídy jsme už přežili jen dva

Video se připravuje ...

V pracovním nasazení nehodlá polevit. „Měl bych točit dva další filmy, tak na to se těším. A dál se uvidí. Určitě mám taky v plánu v roce 2050 učinit zásadní prohlášení, které pohne českou společností. Opravdu vás překvapí,“ napíná Jiří Krampol.

Český Belmondo: Jiří Krampol

Video se připravuje ...

Nakonec však přiznal nadsázku, v níž o jakýchkoli větších budoucích plánech hovoří. „V mém věku je troufalost cokoli si plánovat. Říká se: ‚Jestli chceš pobavit Boha, tak si dělej plány.‘ Ale pokud zdraví dá, tak tu chci ještě nějakou chvíli strašit. Člověk si po nemoci váží života mnohem víc. Líbí se mi tu,“ dodává pokorně Jiří Krampol.



Přečtěte si
alzbeta59
13. 7. 2022 • 18:41

to jako vazne???

Určitě mám taky v plánu v roce 2050 učinit zásadní prohlášení, které pohne českou společností.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.