Obrovské riziko pro Krampola: Nemusel bych to přežít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obrovské riziko pro Krampola: Nemusel bych to přežít

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Milan Kammermayer)

Herec Jiří Krampol (83) si prošel peklem. Na nemocničním lůžku ještě nedávno pomalu odpočítával dny a byl přesvědčený, že jeho život pomalu, ale jistě končí. Teď se mu zase přitížilo. Operace ale není možná - prý by ji nemusel přežít.

Komik a nesmrtelný hlas Belmonda pořádně vyděsil, když si z dovolené, na které byl s Dádou Patrasovou (66) a Felixem Slováčkem (79), přijel do své domoviny rovnou na kolečkovém křesle. „Blbě jsem došlápl na písku a bylo to,“ postěžoval si Jiří Krampol CNN Prima NEWS s tím, že má přetržené vazy v koleni. Ty by se daly vyřešit operací. Krampol ji ale zavrhl. Bojí se, že by ji nepřežil.

Jiří Krampol na pohřbu Josefa Abrháma (†82): Z naší třídy jsme už přežili jen dva

Video se připravuje ...

„Vzhledem k mému věku už je to velké riziko, které podstupovat nehodlám. Nemusel bych to přežít. Mám třeba kamaráda, výborného lékaře, který je taky starší a s kolenem má stejný problém jako já. Ten říká, že i kdyby se měl jen plazit, tak na operaci nepůjde. Mám totožný názor. Potíže mi dělá hlavně chůze do schodů, ale to k stáří už tak nějak patří, že jo. Hlavně, že ještě vůbec chodím,“ neztrácí ale nadhled. 

Český Belmondo: Jiří Krampol

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
30. 6. 2022 • 13:47

Kdyby seděl doma na prd*li, tak se mu nic nestalo. Ale protoze to bylo zadarmo, tak by se tam i doplazil, vyžírka 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.