Heidi Janků: DĚSIVÝ PÁD přímo z pódia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Heidi Janků: DĚSIVÝ PÁD přímo z pódia!

Heidi spadla z jeviště
Heidi spadla z jeviště  (facebook.com)

Vystoupení Heidi Janků (58) všechny pořádně vyděsilo! Během moderace spadla z pódia mezi reprobedny a kapela měla strach o její život! Pořádně vyděsila i nevlastního syna Adama Pavlíka (46). Je neuvěřitelné, že vyvázla jen s odřenou nohou.

Na slavnost obec Vítězná u Dvora Králové nad Labem, kde jako hřeb večera vystoupila i zpěvačka Heidi Janků, jen tak nezapomene. „Jsem zvyklá po pódiu běhat a skákat, což jsem dělala i na tomto vystoupení. Bylo to velké pódium a před ním stály reprobedny, na které jsem vždy skočila, protože jsem ráda k lidem blízko,“ popsala Heidi začátek děsivého zážitku. „Když jsem na bedně začala uvádět další písničku, která je pomalá, chtěla jsem se vrátit ke kapele, ale když jsem skočila zpět na pódium, tak mi na kabelech ujela noha a já se zřítila mezi pódium a reprák. V tu chvíli mě nebylo vidět a pád vypadal opravdu ošklivě,“ svěřila deníku Aha! Heidi.

Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla!

Video se připravuje ...

Obrovský strach v tu chvíli prožíval syn jejího manžela Iva Pavlíka (†84) Adam Pavlík, s jehož kapelou zpěvačka vystupuje. Už jednou musel prožívat, když jeho maminka Věra Špinarová (†65) před jeho očima na koncertě zkolabovala a následně zemřela. „Adam byl k smrti vyděšený, bál se, že na sebe strhnu ještě odposlechový reprák,“ dodala Janků, která okamžitě vyskočila a naštěstí bez zlomeniny, jen s odřeným kolenem, koncert dozpívala. „Další písničku jsem se začala smát sama sobě, jsem ráda, že to dopadlo takto,“ raduje se Heidi, která se od kapely následně dozvěděla, že se báli o její život. „Měli obrovský strach, jestli žiju,“ dodala Heidi. Zpěvačka se na sociálních sítích ptá fanoušků, zda někdo na videu zachytil její pád. Pokud ano, tak prosí o jeho zaslání na její Facebook!

Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
7. 7. 2021 • 05:55

Zpívat neumí vyhazuje sukně a chovat se neumí tahle chuderka! Pokazila ples na zámku kde neustále mluvila její primitivní kecy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.