Heidi Janků: KŠEFTY VYMĚNILA ZA VALUTY V SUPERMARKETU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků: KŠEFTY VYMĚNILA ZA VALUTY V SUPERMARKETU!

Heidi je pořád štramanda.
Heidi je pořád štramanda. (Foto Aha! – M. Pátek, T. Tran, Facebook.com, ara)

Vydělávat se musí! Své o tom ví i Heidi Janků (59). Zpěvačka by nejraději stála na koncertních pódiích, jenže situace kolem pandemie koronaviru jí to nedovoluje. Proto je šťastná, že ji objevili Němci. Zpívá při otvíračkách jejich prodejen. I když to prý není žádná prestiž...

Kvůli pandemii koronaviru jsou velké kulturní akce omezeny. Sem tam sice zpěvačka na jevišti vystupuje, ale jde spíš o menší a charitativní akce. Bohužel, složenky se samy nezaplatí, a tak Heidi kývla na nabídku z Německa. „Objevili mě Němci, takže naštěstí v této době mám příjem financí,“ řekla Aha! Janků na předání auta výherci projektu Anděl mezi zdravotníky.

Heidi Janků má napečeno: Bohužel to nevypadá vůbec hezky...

Video se připravuje ...

„Zpívám na otvíračkách jejich prodejen po celé republice,“ vysvětlila zpěvačka. „Samozřejmě bych raději stála na koncertních pódiích a vím, že to není žádná prestiž, ale hypotéka se neptá,“ dodala, proč na takovou nabídku kývla.

Jsem divoká

Energická zpěvačka známá z legendárního hitu Když se načančám tak má při zpěvu alespoň nějaké obecenstvo a podle reakcí jsou lidé nadšeni. „Prosím, kdy budete v našem městě? Jste skvělá, moc se na vás těšíme,“ psali fanoušci zpěvačce, která snad zastavila čas a vypadá stále skvěle. Přesto má vedle sebe pouze svého čtyřnohého parťáka, knírače Edu. „Chlapi se mě zkrátka bojí, já jsem občas hodně divoká,“ smála se Heidi na závěr.

Zrekonstruovaný dům Heidi Janků

Video se připravuje ...

Jasný plán

Stálý příjem se Heidi hodí i z důvodu, že by ráda postupně rekonstruovala 20 let starý dům, kde žije i po smrti manžela – hudebníka Iva Pavlíka (†84). Zatím má za sebou rozsáhlou přeměnu kuchyně, a pokud se znovu omezí kultura, má jasný plán: začít zvelebovat i další místnosti.



Přečtěte si
aveneta
27. 12. 2021 • 13:00

I po 50 sátce potřebuje člověk motivaci k životu....protože nemá vlastní děti a vlastní vnoučata tak jí hledá v jiném směru. Pravdu má v tom, že složenky či hypotéka se má platit a tak se snaží ve svém levlu. Každému je jasné, že aby mohla dělat různé reklamy těch obchodů atd. musí vypadat tzv. k světu a to také něco stojí

mbmb
27. 12. 2021 • 06:04

Mazany diblík se příšerně chechta.Ta je Simple ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.