Heidi Janků po smrti Pavlíka: Neskutečná proměna za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků po smrti Pavlíka: Neskutečná proměna za statisíce!

Pustila se do velké změny
Pustila se do velké změny (Foto Instagram.com, ara)

Zpěvačka kultovního hitu Když se načančám, Heidi Janků (59), se rozhodla pro radikální změnu! Po dvaceti letech zcela překopala svoje sídlo, ve kterém žila s manželem Ivo Pavlíkem (†84). 

Ve vile nezůstal takřka kámen na kameni. „Změnila jsem úplně všechno. Trvalo mi to docela dlouho, a tak jsem se rozhodla, že když už se do rekonstrukce pustím, musí všechno ve výsledku vypadat úplně jinak, než jak to vypadalo,“ řekla Blesku Heidi Janků.

Zrekonstruovaný dům Heidi Janků

Video se připravuje ...

Při navrhování designu vsadila na moderní šedou barvu, kterou zkombinovala se dřevem. „Šedá se mi líbí, jelikož se k ní dá nakombinovat cokoli," osvětlila svůj záměr. Dominantou interiéru je obrovská sedací souprava v jasně červené barvě. S tou si Heidi užila i dost zábavy. „Pořizovala jsem ji v největším lockdownu, kdy se nesmělo z okresu do okresu. Kupovala jsem ji v obchodě v Plzni přes internet a vůbec jsem netušila, jestli se mi sem vejde, jestli není příliš měkká, nebo naopak tvrdá,“ přiznala. 

S výsledkem je ale nadmíru spokojená. I když přinává, že původně plánovanou investici ve výši půl milionu korun zlehka přepálila. 

Heidi Janků: S mladším partnerem a funkční rodinou bych možná na potrat nešla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 12. 2021 • 00:24

Mně se šedá / a že odstínů má hodně / líbí proto, že je šedá.A néé proto, že se k ní dá kombinovat.Líbí se mi banánová, ale néé, že se k ní dá kombinovat atd. atd ..

Barva se buď líbí nebo ne.Ona je úplně blbá, ta načančaná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.