Velká změna u Heidi Janků! Chci si ještě užít... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Velká změna u Heidi Janků! Chci si ještě užít...

Heidi Janků chystá rekonstrukci domu za více než půl milionu korun.
Heidi Janků chystá rekonstrukci domu za více než půl milionu korun.  (archiv )

Těžkou situaci, kterou momentálně Česká republika zažívá, každý řeší po svém. Jde o období, kdy člověk přehodnocuje své dosavadní priority a snaží se v monotónní době alespoň něco změnit. Mezi takové lidi patří i zpěvačka Heidi Janků (58).

Ta se rozhodla pro radikální změnu a vrhla se na rekonstrukci svého domu. Nutno dodat, že levná záležitost to rozhodně nebude. „Už se mi kreslí kuchyň a nějaké její návrhy. Zítra mi přijdou zaměřit koberce,“ svěřila se nedávno zpěvačka Blesku. Heidi Janků se zkrátka rozhodla lockdown strávit v novém kabátě. „Jestli mám být ještě třeba rok zavřená doma, tak ať jsem aspoň v pěkném novém prostředí,“ svěřila se zpěvačka, která raději počítá s tou horší možností, tedy že kritická situace ještě nějakou dobu v Česku setrvá.

A pokud má nejvíce času strávit doma, chce se u toho kochat, a především si chce co nejvíce zaměstnat hlavu.  „Vymýšlím, co si kam dám. Jakou vybrat sedačku, stěnu, televizi, koberce. Sice to bude něco stát, ale v tom baráku bydlím devatenáct let. Tak si myslím, že po devatenácti letech si ten dům i já zasloužíme malou renovaci,“ sdělila výše zmíněnému deníku Janků.

Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“

Video se připravuje ...

Finální částku, kterou za rekonstrukcí dá, však zatím ještě nestanovila.  Zpěvačka ale jen tak neskáče do něčeho po hlavě a pochopitelně má něco našetřeno. „V branži jsem už docela dlouho, takže nějakou finanční rezervu mám. Vždycky jsem měla. Jsem stará škola, která ji potřebuje mít,“ přiznala zpěvačka.

I peníze se v dnešní době utrácí podstatně hůře, přestože má zpěvačka to štěstí, že v současné době nemusí otáčet každou korunu. „Na druhou stranu si říkám, že by se mohlo stát, že bych seděla na penězích, které bych si neužila. Nemůžu cestovat, nemůžu v podstatě nic. Pak mě skolí covid a nic z toho,“ dodala Heidi Janků.

Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
15. 3. 2021 • 18:06

Proč ne,prachy má,ještě je dost dobře jetá,bydlení svoje,to bybylo aby nečapla nějakého zajíce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.