Janků 16 měsíců vdovou, ale... TAJÍ SMRT MANŽELA! Kdo se o skonu Pavlíka nesmí dozvědět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janků 16 měsíců vdovou, ale... TAJÍ SMRT MANŽELA! Kdo se o skonu Pavlíka nesmí dozvědět?

Heidi Janků
Heidi Janků (D. Černovský, S. Červená)

Téměř rok a půl po smrti manžela Heidi Janků (56) nedokázala smutnou zprávu o skonu Iva Pavlíka (†84) oznámit jeho sestře Věře! Bojí se, že by jí to moc ublížilo. Je totiž vážně nemocná. Aby jí nelhala, nedokáže ji ani navštívit.

Heidi se stala kmotrou kalendáře Alzheimer Home, který podporuje osoby s touto vážnou chorobou v pražském centru V Zátiší. „Tuto nabídku jsem nemohla odmítnout. Máme tuto nemoc v rodině. Ivošova sestra je umístěna ve stejném domově v Brně. Takže o této nemoci vím hodně. Také vím, jak skvěle se v těchto domovech o klienty starají,“ prozradila rodinné tajemství Janků na křtu kalendáře.

Na dotaz, zda je se svou švagrovou Věrou v kontaktu, překvapivě zakroutila jen smutně hlavou, že není. „My před ní tajíme to, že Ivoš tu už není. Chodí za ní její dcera a s tou jsem v kontaktu. Bojím se, že by se na něj začala ptát a já nechci lhát,“ vysvětlila zarmouceně zpěvačka.

O Vánocích vyplouvá smutek ze ztráty blízkých mnohem více na povrch. Heidi Janků se ale nebojí. „Budu trávit svátky u Ivošovy dcery a bude nám, myslím, hezky. Na Štědrý večer budu v Lanškrouně a pak budu navštěvovat zbytek rodiny, na smutek nebudu mít čas,“ doufá Heidi.

Podlomené zdraví

Skladatel a muzikant Ivo Pavlík, který zemřel loni 17. srpna, bojoval se zdravotními problémy několik let. „Měl arytmii, ucpané cévy. Se srdíčkem se léčil dlouhodobě. Před 18 lety mu dělali bypass a ten už se začal ucpávat a v jeho věku ho už nešlo operovat,“ řekla po manželově smrti Heidi.

Celý článek najdete v tištěném nedělním Aha!

Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci sa tatínkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
23. 12. 2018 • 06:53

Když to Blesk vyblil, že Pavlík nežije, tak už to jeho ségra asi ví 😂😂😂 Přesně jako Pomeje! V pátek Blesk psal, že mu doktoři tají, jak na tom je. *** z Blesku vyblijou vždy vše, i to, co není pravda!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.