Matka zmizelého Tomáška (4) od Heidi: Sousedé ji práskli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka zmizelého Tomáška (4) od Heidi: Sousedé ji práskli

Heidi Janků neviděla svého synovce už více než rok.
Heidi Janků neviděla svého synovce už více než rok. (Foto: D. Černovský, S. Červená, Alexandr Malachovský, ara)

Zatímco po 4letém prasynovci Heidi Janků (55) už dva měsíce pátrá česká policie i Interpol, po jeho matce Renatě Figurové (38) pátrají na vlastní pěst lidé z domu v Dolních Měcholupech. Podle sousedů se ukrývá v bytě a dokonce prý změnila svůj vzhled.

„Paní Figurová se ukrývá ve svém bytě, který téměř neopouští. Auto má zaparkované v garáži, jen jednou týdně odjede na nákup,“ řekl Blesku jeden ze sousedů, který si nepřeje být jmenován. „Těžko ji ale poznáte, protože už není blondýna, ale černovláska!“ řekla Blesku její sousedka.

Zatímco pátrání po malém Tomáškovi probíhá od 29. června 2018 a zatím se neobjevila žádná informace o jeho současném stavu, po jeho matce bylo po dvou měsících pátrání staženo. „Asi dva měsíce byla v databázi hledaných. Pak se ale ozvala policii, a tak bylo pátrání po její osobě staženo,“ svěřil se Blesku soused.

„Ke konkrétním osobám se nemůžeme vyjadřovat, ani o nich podávat informace,“ řekla mluvčí policie Simona Kyšnerová na dotaz Blesku. Figurová v policejních databázích není, a to ani pod současným či dívčím příjmením.

K celé situaci se nechce vyjadřovat ani samotná Janků, která má s Figurovou od pohřbu zpěvačky manžela Ivo Pavlíka (†84) špatné vztahy. „K této kauze se nesmím a nechci vyjadřovat. Nicméně mě samozřejmě strašně trápí, že nikdo z naší rodiny, včetně mého synovce, malého Tomáška neviděl už více než rok. Vůbec nevíme, v jakém je stavu, kde se nachází a kdo se o něj vlastně stará,“ řekla Blesku Janků.

  Rok od smrti Iva Pavlíka (†84): Heidi s novým chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
demonxxx
30. 8. 2018 • 21:11

Pokud je dítě s matkou je to v pořádku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.