Přiznání Heidi Janků (55). Právě dnes: Rok od skonu manžela - TAJILA SMRT PŘED JEHO SYNEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Heidi Janků (55). Právě dnes: Rok od skonu manžela - TAJILA SMRT PŘED JEHO SYNEM!

Ivo Pavlík (†84) zemřel před rokem.
Ivo Pavlík (†84) zemřel před rokem. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, TV Barrandov)

O smrti svého otce, hudebníka Iva Pavlíka (†84), exmanžela Věry Špinarové (†65) a manžela Heidi Janků (55), se dozvěděl až o den později! Heidi totiž informaci o smrti jeho táty před Adamem Pavlíkem utajila. Měla k tomu svoje důvody. „To, že táta umřel, mi tajili. Heidi ale nic nevyčítám. Naopak,” řekl teď, rok po tátově smrti, Nedělnímu Aha! sám Pavlík.

Rok co rok jezdí Adam v srpnu dělat kuchaře na jeden moravský dětský tábor. A pokaždé tam s sebou bere i svoji dceru Johanku (15). „Z tábora jsou oba vždycky nadšení. No a když Ivoš zemřel, měli zrovna poslední rozlučkový den,” zavzpomínala pro Aha! Heidi. Jak dodala, onen den jim nechtěla zkazit smutnou zprávou. Proto nejdříve o smrti svého manžela, který svůj boj o život prohrál 12. srpna 2017, informovala Adamovu manželku. „Shodly jsme se, že především Johance nechceme zkazit poslední den na táboře. Dědečka totiž hrozně moc milovala, a tak jsme s tou smutnou zprávou trošku počkaly,” vysvětlila Heidi.

Nevyšel do schodů

„Konečně jsme dorazili do Poreče. Byla jsem z toho hin. Šli jsme na večeři, podívat se na moře a zpátky do apartmánu. A já najednou cítila, že tu dlouho nepobudeme,” vzpomíná zpěvačka. V té době už Ivošovi nebylo nejlépe, problémy se srdcem se ozývaly stále častěji. A ozvaly se i na schodech oněch porečských apartmánů. „Od moře do apartmánů se tam jde po mnoha schodech. Když jsem zjistila, že Ivoš byl schopen zdolat tak tři, rozhodla jsem se narychlo odjet. Ráno jsem natankovala a k nelibosti Johanky namířila zpátky domů,” svěřila se teď – rok po smrti svého manžela – Heidi Janků. Tehdy už začínala tušit, že ona jednodenní dovolená v Poreči bude tou jejich poslední...

Celý článek najdete v tištěném nedělní  Aha!

Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.