Standa Hložek a Petr Kotvald: NEČEKANÝ ZVRAT VE VÁLCE ROZHÁDANÝCH PARŤÁKŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Standa Hložek a Petr Kotvald: NEČEKANÝ ZVRAT VE VÁLCE ROZHÁDANÝCH PARŤÁKŮ!

Přátelství je křehká nádoba.
Přátelství je křehká nádoba. (Foto: Aha! - Roman Souček)

O tom, že se »kluci z naší školky« moc nemusejí, si už dlouho štěbetali vrabci. Když měli Standa Hložek (64) a Petr Kotvald (59) vystoupit společně, stálo to organizátory nervy a stejně to nedopadlo. Všechno je ale jinak! 

V týdnu byli oba na Slovensku a stal se zázrak. „Tvrdil jsem, že Petr je potížista a že s ním už nikdy. Beru to zpět, přehodnotil jsem to,“ řekl Stanislav Hložek Aha!. Na soukromé párty minulý týden v Bratislavě tleskaly Petrovi a Standovi čtyři stovky lidí. „Pak za námi vtrhli dokonce na pódium a málem nás umačkali. Hity jako Bílá královna, Můj čas, Diana a samozřejmě Holky z naší školky je úplně rozdováděly,“ kroutil Standa nevěřícně hlavou.

Něco takového prý ještě za celou svou kariéru nezažil. Všichni zpívali hity s nimi. „Díky tomu bratislavskému úspěchu jsme dostali spoustu dalších nabídek. Za dva týdny například zpíváme v Banské Bystrici. Je to paráda, co víc si mohou zpěváci přát,“ dodal Hložek nadšeně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.