Kotvald a Hložek: Konflikt ex-parťáků vrcholí! Volá se Vágner! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kotvald a Hložek: Konflikt ex-parťáků vrcholí! Volá se Vágner!

Z někdejších parťáků jsou dodnes nepřátelé na život a na smrt!
Z někdejších parťáků jsou dodnes nepřátelé na život a na smrt! (Foto: Aha! - David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Před lety si jeden z nich postavil hlavu a od té doby si někdejší idoly dívčích srdcí z 80. let milulého století nemohou přijít na jméno. A tahle nenávist se bohužel promítla i do oslav 100. založení Českoslovenka!

„Nechci se bavit o Petrovi. To je ztracený čas,“ postěžoval si Stanislav Hložek (64) před časem v Křížovém výslechu u Luboše Xaver Veselého. Čím ho parťák tak namíchl? Petr Kotvald (59) totiž odmítl spolupráci na plánované desce a frustrovaný Standa Hložek se s tím dodnes nevyrovnal. „Jsem ve stádiu, kdy mu to nemůžu odpustit,“ dodal rezolutně Hložek.

A tahla vzájemná nevraživost má bohužel pokračování i v těchto dnech, kdy slavíme 100. výročí založení Československé republiky. Jejich šlágr Holky z naší školy měl totiž zaznít 28. října z pódia Koncertu Nějvětší hit století na pražském Staroměstském náměstí. Jenže v podání tradiční dvojky to bohužel zase nebude!

Tentokrát si prý měl ale podle deníku Blesk hlavu postavit zase Kotvald a tak se musel hledat rychle nějaký ten náhradník. „Zpívat místo něj bude syn skladatele Vágnera Pepa," prozradil deníku dobře informovaný zdroj.



Přečtěte si
majojo
26. 10. 2018 • 17:42

Ježíši, to je dobře, že tam nebudou, vždyť by vypadali jako rolingstouns po padesáti letech, staříci obtloustlí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.