Vágner běhá maraton na zahradě: Ani rouška ho nezastaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vágner běhá maraton na zahradě: Ani rouška ho nezastaví!

Petr Vágner
Petr Vágner (Foto: herminapress.cz, archiv P. Vágnera)

Žádné sportovní aktivity se nezalekne! Petr Vágner (42) si den po ukončení domácí karantény, kde byl po návratu z USA, pro sebe připravil další nečekaný úkol. Moderátor primáckého Top Staru uběhl přes 43 km na své malé zahradě!

Zabralo mu to přesně osm hodin, šest minut a 47 sekund. „Chtěl jsem původně padesát kilometrů, ale i když byla hlava v pohodě, tak nesloužily nohy,“ prozradil Petr. Největším problémem při běhu byla rouška na ústech. „Běhat s náhubkem je fakt dřina!“ konstatoval moderátor. S během začal už v devět ráno a maratonskou vzdálenost ukrajoval po sedmnáctimetrových úsecích mezi altánem a záhonem, celkem bězel tam a zpět 2539krát!

„Můj trenér, který mě připravuje i na Ironmana a triatlonové závody, mi řekl, že jsem opravdu magor,“ dodal Vágner se smíchem. Svým během chce povzbudit ty, kteří v době koronovairové krize zůstávají doma, a ukázat jim, že sportovat se dá všude.

Na video s Petrem Vágnerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
15. 4. 2020 • 07:08

Dobře že běhá, ale co je to za pana?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.