Kauza Hložkova zbitého klávesisty: Odsoudili hvězdu Vyprávěj! Jenže...Bylo vše jinak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kauza Hložkova zbitého klávesisty: Odsoudili hvězdu Vyprávěj! Jenže...Bylo vše jinak?

Odsouzeným v případu napadeného muzikanta Pavla Březiny (47), který hrává se Standou Hložkem (64) či Michalem Davidem (58), je podle zjištění deníku Aha! herec Oldřich Hajlich (26)!
Odsouzeným v případu napadeného muzikanta Pavla Březiny (47), který hrává se Standou Hložkem (64) či Michalem Davidem (58), je podle zjištění deníku Aha! herec Oldřich Hajlich (26)! (Foto ČT, Facebook, ara)

Odsouzeným v případu napadeného muzikanta Pavla Březiny (47), který hrává se Standou Hložkem (64) či Michalem Davidem (58), je podle zjištění deníku Aha! herec Oldřich Hajlich (26)! Ten se však odvolal, protože podle něj se celý incident odehrál jinak, než to klávesista soudu vylíčil...

Hajlich si zahrál v řadě seriálů, nejvýraznější rolí je Roman Dvořák, syn Mahuleny Bočanové (51) alias Milady Dvořákové z Vyprávěj, nebo také hokejista Mařík z nováckého Gymplu. Objevil se ale také ve filmech Jak básníci čekají na zázrak či Bony a klid 2.

Trest 39 měsíců

Ke strkanici, po níž Březina skončil se zlomeným kolenem, došlo na svatbě Hajlichovy sestřenice. Prvoinstanční soud ji teď vyhodnotil jako úmyslné ublížení a Hajlichovi vyměřil 39 měsíců, protože Březina mimo jiné argumentoval tím, že kvůli zranění byl šest měsíců v pracovní neschopnosti. Kop, kterým prý Hajlich Březinu napadl, měl podle něj být promyšleným karatistickým úderem.

Sotva jsem stál

Hajlich, jehož deník Aha! oslovil, ale tvrdí něco jiného. „Po několika slivovičkách jsem neustál svůj stav. Spontánně jsem přistoupil ke klávesám, které tam byly neobsazené, a začal jsem pro přítomné hrát. Najednou mě někdo začal škrtit. Než jsem se vzpamatoval, strhl mě na sebe a spadli jsme na zem. Tím to celé skončilo. Přesně tak to všichni popsali policii na místě, paradoxně i on sám,“ říká mladý herec. „Nikdy bych nikomu tak zákeřně ublížit nedokázal. Zvlášť ve stavu, kdy jsem sotva stál na nohou,“ dodává.

Špatný žert

Výpověď prý Březina změnil až později. „Vykřikoval, že o něm ještě uslyším a že to naši rodinu bude stát hodně peněz. Situace utichla a po několika měsících jsem byl obviněn z toho, že jsem měl dotyčnému úmyslně způsobit těžké zranění jakýmsi karatistickým kopem. Myslel jsem, že je to špatný žert. Vzápětí mi od toho člověka, který mě škrtil, přišla výzva, abych mu zaplatil tučnou zálohu na léčbu. Chtěl do toho namočit i mého bratra, který tam v danou chvíli vůbec nebyl,“ brání se Hajlich.

Existují prý posudky, které údajný kop označily jako nejméně pravděpodobnou variantu vzniku zranění. Na vodě má být podle některých informací i Březinovo tvrzení, že musel být půl roku na neschopence a přišel o honoráře. Na sociálních sítích lze najít řadu záznamů, na nichž Březina, který měl být až do dubna 2018 na neschopence, normálně veřejně vystupuje. Odvolací soud je stanoven na 11. prosince.

Kde všude měl Březina během své neschopenky vystupovat?

31. 12. 2017 – Silvestr – Lázně̌ Luhačovice
20. 1. 2018 – Ples Města Hodonína – Kulturní dům Hodonín
27. 1. 2018 – 15. benefiční ples Austinu – Kulturní dům Vsetín
2. 2. 2018 – Ples Cantare – Sokolovna Slavičín
3. 2. 2018 – Výroční slavnost Green Ways 2018 – Kongresové centrum Zlín
17. 2. 2018 – Ples ZŠ Vlára – Sokolovna Slavičín
24. 2. 2018 – 11. reprezentační ples podnikatelů̊Zlínska – Interhotel Moskva Zlín
3. 3. 2018 – Chrastešovský bál – Sokolovna Vizovice
24. 3. 2018 – Velikonoční jarmark
29. 3. 2018 – Velikonoční městečko – Havířov

 Standa Hložek na pohřbu Ivo Pavlíka: Špatně nesl smrt exmanželky Špinarové...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.