Zagorová a Kotvald: Nenávist kvůli podrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zagorová a Kotvald: Nenávist kvůli podrazu!

Kdysi hvězdné trio - Hložek, Zagorová a Kotvald
Kdysi hvězdné trio - Hložek, Zagorová a Kotvald (Aha!: Dalibor Puchta)

Hanka Zagorová (66) kdysi úspěšně vystupovala po boku Petra Kotvalda (53) a Standy Hložka (58). Prvnímu z nich ale dnes nemůže přijít na jméno…

Vzájemné spory už jsou sice dalekou minulostí, ale Hanka je v tomto ohledu dost zásadová. S bývalým kolegou Kotvaldem dokonce dodnes odmítá stát na jednom jevišti. Ke kuriózní situaci došlo na Plesu severočeských patriotů, kde pořadatelé lákali na společné vystoupení Zagorové, Kotvalda a Hložka. Nakonec ale muselo dojít ke změně programu.

„Zagorová všechno kategoricky odmítla. Nechtěla se s Kotvaldem a Hložkem vůbec potkat. Neustále dokola opakovala, že je tam sama za sebe a s nikým jiným zpívat nebude. Odmítla dokonce i to, že by Kotvalda s Hložkem uvedla na pódium. Kvůli tomu jsme museli udělat patnáctiminutovou pauzu, aby to nebylo trapné,“ tvrdil magazínu Sedmička jeden z organizátorů plesu.



„My s Hankou nemáme problém, ale něco proběhlo mezi ní a Petrem, co nám v tom bránilo. Možná jsme tu jednu písničku mohli dát, ale to je věc Hanky,“ řekl o podivném večeru Standa Hložek.

Za vším je údajně spor z minulosti. Kotvald s Hložkem původně fungovali jako tanečníci a vokalisté Zagorové. Po fenomenálním úspěchu jejich hitu Holky z naší školky však Petrovi stoupla sláva do hlavy a vydal se na sólovou kariéru. Popularita Hanky pak značně poklesla, což ji dodnes trápí.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
ceskarebelka
12. 2. 2021 • 14:01

Nic proti ale podle mě Zagorka nemá extra hlas. To je kuňkání a ne zpívání. A s rukou na srdci, některé holky měly lepší hlas než Hanička, akorát ty holky nespaly s Vágnerem. Ale to už je jiná story. Gott, Vágner, Štaidl, Svoboda, + politici střídali holky o sto šest. Každý si z nich dělal pouze zářez a tvářili se, jakby sex byl to nejdůležitější na této planetě. Prachy, sex, drahá auta.
Toto ale není nejdůležitější v životě.........

pilif.99
25. 4. 2013 • 13:17

 ale jistě není tak hloupá ( nebo možná ano ), aby si myslela, že jim stačí dělat jí křoví a druhé housle navždy.

janapi
16. 2. 2013 • 13:16

Nu to víme my-ale zda to ví Petr a jeho maminka ....?

gabi50
16. 2. 2013 • 11:27

Fakt je, že Zagorka už by na ty tváře mohla nosit podprdu. To je následek plastik nebo co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.