Hložkovi dochází dech! Spása jménem Leoš Mareš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hložkovi dochází dech! Spása jménem Leoš Mareš

Standa Hložek
Standa Hložek (Robert Klejch)

Ač se to kvůli koronavirové krizi nemusí zdát, pro idol osmdesátých let Standu Hložka (65) to vůbec nebyl marný rok. Za vše vděčí moderátorovi a nyní i zpěvákovi Leošovi Marešovi (44), s nímž měl možnost letos vystupovat.

Díky projektu Leoše Mareše s názvem Staré pecky, se kterým objeli takřka celou republiku, měl Hložek jedinečnou šanci opět zazářit. „Na akci jsem vystupoval a zpíval staré hity. S Leošem jsme jezdili postupně po celé republice, bylo to nepravidelné. Hodně mě překvapilo, jaký to mělo obrovský úspěch a odezvu,“ svěřil se zpěvák webu ŽivotvČesku.cz.

AMFORA Standa Hložek

Video se připravuje ...

To, co mělo úspěšný start a mohlo pokračovat až do konce roku, však utnula vládní nařízení kvůli koronaviru. Naštěstí údajně není všem dnům konec. „Teď mi Leoš slíbil, že až to skončí, pojedeme dál. A to mi udělalo nesmírnou radost. Člověk žije z úspor, které nejsou nekonečné a nikdo neví, kdy to všechno v souvislosti s epidemií skončí. Zatím máme za sebou dvanáct vystoupení a věřím, že se nám bude dařit i v dalším roce. Koronavirus postihl všechny umělce, nic příjemného to není,“ přiznal Standa Hložek.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

Spolupráci s Marešem si zpěvák pochvaluje. Jeho dobrý nápad mu v době rozvolnění zajistil nejen příjem, ale i skvělé zážitky mezi lidmi, pro které tak rád vystupuje. „Myslím si, že Leoš je velmi talentovaný člověk, překvapil mě svou pracovitostí, inteligencí a nápady,“ dodal Hložek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.