Eben o utrpení ve StarDance: „Náhání mi to hrůzu," přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eben o utrpení ve StarDance: „Náhání mi to hrůzu," přiznává

Marek Eben
Marek Eben (Aha! - Martin Přibyl)

Dvaašedesátiletý moderátor působí na obrazovce dojmem ostříleného profíka, kterého jen tak nic nerozhodí. Opak je ale pravdou!

„No, člověk se na tomhle pořadu moc naučí. Přece jenom je to deset přímých přenosů a už to samo o sobě vyžaduje poměrně velkou psychickou odolnost. Jsou kolegové, kteří to mají rádi, ten adrenalin. Třeba Terezka (Kostková - pozn. red.), té to nevadí vůbec, ale já jsem si na to nikdy nezvykl, pořád mi to trochu nahání hrůzu," přiznává Marek Eben (62) na webu idnes.cz.

„Naučil jsem se, že to je večer, ze kterého vás nic neomluví. Už jsem moderoval s devětatřicítkou horečkou, s antibiotiky nebo s kodeinem, to je můj věrný kamarád. StarDance, to je takový Himálaj showbyznysu. Je to vysoko, takže tam pěkně fouká a nedýchá se tam snadno, někdy tam lezete s kyslíkem, někdy bez, ale zůstat v základním táboře nemůžete," popsal své "horolezecké výstupy" oblíbený moderátor.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.