Kuchařová rovná skóre: KDO JE FEŠÁK PO JEJÍM BOKU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kuchařová rovná skóre: KDO JE FEŠÁK PO JEJÍM BOKU?

Taťána Kuchařová po rozchodu s Brzobohatým: Z dovolené přiletěla s chlapem! Kdo to je?
Taťána Kuchařová po rozchodu s Brzobohatým: Z dovolené přiletěla s chlapem! Kdo to je? (Foto: D. Kundrát, M. Hykl)

Jak už Aha! informovalo, bývalá Miss World Taťána Brzobohatá odjela léčit zlomené srdce do Laponska. Nyní se ukázalo, že možná nepláče do polštáře sama. Objevila se totiž po boku mladšího muže. Co na to její psycholog? 

Terapeut Jeroným Klimeš, který má Taťánu Brzobohatou aktuálně v péči, jí předpověděl turbulentní budoucnost. Je podle něj dost možné, že bude mít nyní několik vztahů, které nebudou mít dlouhého trvání. „Doporučuje se to samé, co při úmrtí partnera. Tedy roční »vdovská« doba, než člověk »vychladne«, protože vztahy začínající dříve než do roka, to jsou »převozníci«. Někdy z nich může vzniknout trvalý vztah, ale většinou ne. Lze je považovat za vztahy na nějaké přežití a stejně tak se to dá dokázat statisticky, po dlouhých vztazích přichází tyto krátkodobé. Kdo vydrží být po rozchodu alespoň rok sám, tak to považuji za rozumnější,“ vysvětlil  pro ŽivotvČesku.cz.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

Tím se ale Taťána moc neřídí. Na letišti ji totiž vyzvedával fešný mladík, o kterém sice Táňa tvrdí, že je jen kamarád, ale kdo ví, jak to mezi těmi dvěma je. V každém případě bylo vidno, že jí společnost tohoto muže dělá dobře a jako převozníček by přeci mohl dobře posloužit. 

Taťána Gregor Brzobohatá mluví o spolupráci s Pierrem Richardem a své nadaci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
3. 2. 2022 • 23:19

No tak již má jiného chlapa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.