Dvojí tvář Písařovicové: Kvůli Brzobohatému překročila tabu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dvojí tvář Písařovicové: Kvůli Brzobohatému překročila tabu!

Daniela odloudila Ondřeje Táně?
Daniela odloudila Ondřeje Táně?  (archiv Blesk)

Ondřej Gregor Brzobohatý (39) se nedávno definitivně rozvedl s modelkou Taťánou Kuchařovou (34). Místo ní se teď po jeho boku objevuje moderátorka Daniela Písařovicová (43). Podle Taťány ale jejich románek trval už v době, kdy byli s Ondřejem manželé a žili pod jednou střechou.

Písařovicová se ale kaje tím, že by si se ženatým mužem nikdy nic nezačala. Minulý rok, když byla ještě svobodná, přijala pozvání do Show Jana Krause. Moderátor si neodpustil otázku, jak by měl vypadat její ideální partner. „Třeba by se mi líbilo, kdyby byl vedle mě muž, který je vtipný. Zároveň by bylo fajn, kdyby nebyl ženatý," zavtipkovala tehdy Daniela.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Taťána má ale na celou situaci jiný názor. „Jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct… Opět to jen potvrzuje to, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to,“ pronesla Kuchařová v pořadu Showtime. Rozpad jejich manželství tak dává za vinu právě Písařovicové.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
28. 4. 2022 • 17:49

Paní Táńa zaváhala s tím, mít brzy miminko se svým bývalým manželem, já mít prima chlapa, jak ona prezentovala, tak do toho praštím do 30 let. Ve 34 letech už je na děti stará, já vím, že to "přeroslá děvčata" nerady slyší....ale je to tak. Nevím, co je to za divný svět, rodit děti na stará kolena. Písaříková asi měla smůlu na chlapy, takže to chápu, že je bezdětná, ale u Táni...a nebo jí čestý smysl napovídal něco jiného....pak se měla rozvést už před lety..ale druhému člověku se to lehce říká. Všem přeji dobré nervy, nevšímat si médií a komentářů a do nejdříve si vyladit život do pohody, ať v páru nebo samostatně. Držím palce..

domino22
28. 4. 2022 • 14:06

gregor je prostě bezcharakterní člověk... podvede i tu stařenu písařovnu...

zuzakirsch
28. 4. 2022 • 12:48

Vyměnit Kuchařovou za chlapa...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.