Důvod rozvodu dle Kuchařové: FOTO JAKO DŮKAZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Důvod rozvodu dle Kuchařové: FOTO JAKO DŮKAZ!

Ondřej Brzobohatý konečně promluvil o rozvodu s Taťánou Kuchařovou.
Ondřej Brzobohatý konečně promluvil o rozvodu s Taťánou Kuchařovou. (Profimedia.cz/M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

Kolem rozvodu Miss World z roku 2006 Taťány Kuchařové (34) a jejího exmanžela Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) se toho napovídalo už spoustu. Především Taťána je v této věci velmi sdílná a nedávno dokonce na svých sociálních sítích přiznala, co bylo skutečným důvodem jejich rozvodu.

Kuchařová je v poslední době jako otevřená kniha. Bez problému odpovídá na jakékoliv dotazy, které se týkají jejího dnes už bývalého manžela Ondřeje Gregora Brzobohatého. Ten má už půl roku randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), nicméně ani to nemělo být hlavním důvodem rozpadu jejich manželství.

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct… Opět to jen potvrzuje to, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to,“ vyjádřila se k tomu Kuchařová v pořadu Showtime.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

Pak se jí fanoušek na sociálních sítích zeptal, co bylo skutečným důvodem rozvodu. Taťána k odpovědi přidala fotku s Ondřejem, na které si 30. 6. 2021 obnovovali manželský slib. Dodala, že už tehdy to bral očividně každý jinak. „Byly to do poslední chvíle patologické lži. Po osmi letech, kdy někoho miluješ i s temnějšími stránkami, přijde zlom,“ svěřila se kráska, která už zřejmě nesnesla Ondřejovu neupřímnost. Jeho nevěra pak byla už jen hřebíček do rakve.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
17. 4. 2022 • 18:42

Kuchařová má šatečky zn.Ukážu všechno a všem.

jajas
10. 4. 2022 • 18:38

No tak asi jim to v manželství neklapalo mnohem déle, protože kdyby jo, tak by on nehledal nikoho jiného. Přeci pokud ženatý chlap potká nějakou jemu sympatickou ženskou, tak se hned nerozvádí, ne?

borka30
7. 4. 2022 • 18:04

Je trapná. Možná, že se chce vyrovnat Dominice.

DWEI
7. 4. 2022 • 17:30

rydlo - přesně tak Akorát se tímto Kuchařová shazuje čím dál víc a Daniela Písařovicová naopak získává......

rydlo
7. 4. 2022 • 14:24

Ta Kuchařová za chvíli předhoní v tom žvanění do bulváru i Dominiku G. Asi mají stejně vysoké IQ!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.