Kuchařové hrozba visí ve vzduchu: Tohle Ondra ještě schytá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařové hrozba visí ve vzduchu: Tohle Ondra ještě schytá!

Kuchařová lidem garantuje, že by v případném pokračování knihy bylo o čem psát. Má se Ondra bát?
Kuchařová lidem garantuje, že by v případném pokračování knihy bylo o čem psát. Má se Ondra bát? (archiv Blesku)

Ani Taťána Kuchařová (33) nezahálí a již před rokem naskočila do rozjetého vlaku modelek, které se daly na spisovatelskou dráhu. Svou oddechovou prvotinu hodlá doplnit dalším dílem. Po posledních událostech ale těžko říct, zda se takové pokračování ponese v podobně klidném duchu…

Minulý rok pokřtila Táňa spolu se svým tehdejším manželem Ondřejem Gregor Brzobohatým (39) svůj debut s názvem Pokračování příště. „Už jste měli tu možnost přečíst si moji knižní prvotinu? Je to ideální oddechová volba na letní dovolenou!“ cituje Kuchařovou web Expres.cz. Tehdy ale ještě nevěděla, o jak dramatické pokračování by po klidném prvním díle mohlo jít. Jisté je však to, že zájem o další knihu po událostech z posledního půl roku rozhodně je. Žánrově by se to ale nyní dalo přiřadit spíše k thrilleru!

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Sama Taťána pokračování nezavrhla, ba dokonce přiznala, že inspirace má ažaž. „Na druhý díl nespěchám, ale ANO, je toho dost, o čem psát,“ vzkázala svým fanouškům na svém instagramovém profilu Kuchařová, která se zapřísáhla, že již nadále nebude sdělovat detaily dramatického ukončení manželství. Knihy, která jí může zajistit slušný příjem i udržet ve středu pozornosti, se to ale zřejmě netýká…

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
19. 4. 2022 • 18:14

Jak může být paní Taťána arogantní, afektovaná a namyšlená. Možná, že je to skořápka. Musí to být báječná a empatická žena, když věnuje svojí pozornost i peníze do penzistů a jejich zlepšení života!!!!! Jiné "missky" jdou do dětských domovů, kde jsou tuny hraček a Lega ale máma tam chybí. Ona si vybrala seniorky a seniory, protože má babičku, kterou má ráda. Ukažte mi na nějakou jinou mladou ženu, která by "utrácela" čas a peníze za stáří druhých. Za mě klobouk dolů, velká poklona a respekt. Vy s těmi příspěvky pode mnou se chytťe za nos!!!!!

rydlo
12. 4. 2022 • 13:34

miroslava13
12. 4. 2022 • 12:36

arogantní a afektovaná, namyšlená. proč číst její blebty?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.