Kuchařové tlustá čára za rozvodem: Radikální změny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kuchařové tlustá čára za rozvodem: Radikální změny!

Taťána Kuchařová přiznala psychické problémy
Taťána Kuchařová přiznala psychické problémy (archiv Blesku)

Má za sebou nelehké období, které se podepsalo na její psychice. Proto se Taťána Kuchařová (34) rozhodla na chvíli opustit Česko a odstřihnout se od tíživé minulosti. Doslova.

Změna je život. Každý si někdy projde náročnějším obdobím, a když ho přečká, je z něj zase trochu jiný člověk. Své o tom ví i topmodelka Taťána Kuchařová, která se po sice rychlém, ale neméně psychicky náročném rozvodu rozhodla změnit image a odjet do zahraničí, kde načerpává nové síly.

Taťána překvapila krátkým sestřihem

„Nové vlasy a nové začátky,“ napsala trefně Kuchařová pod snímek s kratším sestřihem na svém instagramovém profilu. Před odjezdem se lidem svěřila o svých psychosomatických problémech, které chtěla eliminovat.

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

Jako řešení zvolila Mallorcu, kde jednak nabírá nové síly, jednak se zde věnuje práci a fotí novou kolekci pro online prodejce oblečení. Prací totiž člověk přichází na jiné myšlenky. „Fotíme novou kampaň jaro/léto 2022 Iconic by Tatiana x About You. Už teď se těším, až vám novou kolekci představím. Makali jsme na tom několik měsíců,“ cituje Táňu web Expres.cz.

Snad jí tento ozdravný i pracovní pobyt bude ku prospěchu a do Česka se vrátí plná elánu. „Měla jsem období, kdy jsem nebyla schopná vůbec nic dělat a byla jsem ráda, že jsem ráno vstala,“ řekla narovinu Kuchařová. Doufejme, že se jedná pouze o přechodné období, které jak rychle přišlo, tak snad i stejně rychle odejde.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ejvm1712
5. 5. 2022 • 15:07

Taky se oholila pod paží a v rozkroku. Autentické fotky příští týden.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.