Patrik Hartl šokuje na Primě: Potrpí si na vylizování nosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Patrik Hartl šokuje na Primě: Potrpí si na vylizování nosu!

Hartl a Dědek se na natáčení hodně nasmáli.
Hartl a Dědek se na natáčení hodně nasmáli. (Foto TV Prima, Instagram.com)

Na natáčení dnešní večerní talk show Honzy Dědka na Primě zavítal mezi jinými hvězdami i spisovatel Patrik Hartl (45), který na sebe naprášil spoustu detailů z osobního života. Tohle rozhodně nikdo nečekal! Je libo vylizování nosu?

Úspěšný spisovatel a scenárista nebyl v oblíbeném pořadu u Honzy Dědka (50) poprvé. Možná proto se nechal trochu strhnout a uteklo mu opravdu mnohé! „Tohle nesmí vidět moje žena,“ okomentoval Hartl fakt, že na sebe prozradil nejspíše více, než by chtěl.

Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii?

Video se připravuje ...

Noci tráví v obýváku!

Každý má vlastní recept na spokojené manželství. „My máme oddělené ložnice už teď. Protože se mnou se nedá spát, brzy vstávám a ona by se budila. Někdy se přitulím a pak jdu k sobě do obýváku. Tam spím já,“ prozradil. Manželé Hartlovi jsou spolu už třicet let, takže jim obývákové »vyhnanství« očividně prospívá. Spisovatel nicméně u Dědka i šokoval.

Režisér Patrik Hartl o filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel: Proč nikdy nebude dvojka?

Video se připravuje ...

„Nedávno jsme měli takovou debatu s manželkou, která se ptala, jestli je nutný, abychom jí vylizovali nos. To my v rámci takového tulení zajíždíme všude možně... to taky nevím, jestli se může vysílat. Nám to dělá hodně dobře.“ Co dalšího ještě Hartlovi uklouzlo, můžete sledovat dnes od 21:35 na TV Prima.



Přečtěte si
rydlo
1. 6. 2022 • 11:32

A na vylizování zadků si nepotrpí? To by byl asi velice vítaný v určitých klubech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.