Křest spisovatele Patrika Hartla: Byla to divočina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Křest spisovatele Patrika Hartla: Byla to divočina!

Patrik Hartl
Patrik Hartl (Martin Hykl)

Kde je spisovatel Patrik Hartl (47), tam je vždycky živo a pořádně veselo. Křest jeho nového románu Gazely přilákal řadu známých tváří, jež vyvedly děti i partnery. S početnou rodinkou dorazil i bývalý politik Ivan Pilip (60).

Exministr školství a také financí přišel v doprovodu ženy, která až nápadně připomínala jeho dceru. Ta to ale nebyla! Šlo o jeho současnou partnerku, která jako by dceři Sylvii (25) z oka vypadla. Na akci se Pilip setkal i se svou bývalou manželkou Lucií (55), s níž zjevně udržuje i přes krach manželství velmi přátelské vztahy.

Rodinné pouto

A co vlastně dělal politik na křtu Hartlova románu? Pilipova bývalá žena Lucie je totiž sestrou úspěšného spisovatele a režiséra. Kromě ní byla na křtu také Hartlova manželka Martina, s níž začal randit už ve svých 16 letech, a jejich dvě děti – syn Hynek (17) a dcerka Ája (6). Do společnosti dokonce vyrazil i jejich dědeček.

Režisér Patrik Hartl o filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel: Proč nikdy nebude dvojka?

Video se připravuje ...

Šťastný Hartl

„Tak jsme pokřtili Gazely vodou z Vltavy! Přišla spousta mých hereckých kamarádů a kamarádek a já byl šťastný, že jsem už dvacet let součástí divadelního kmene, ve kterém si nepřipadám sám. To je krásný pocit! Moc děkuju, kamarádi!“ svěřil se Hartl se svým typickým hýkavým smíchem.

Spolužák Kohák: Byl to trouba...

Na křtu nemohl chybět ani Hartlův bývalý spolužák z DAMU Jakub Kohák (49). Známý recesista měl k Patrikovi vtipnou poznámku. „Nejvíc oceňuji jeho vzestup – jak se z takového trouby na DAMU mohl stát spisovatel! To jsme tam tenkrát nikdo netipoval,“ prohlásil Kohák s humorem sobě vlastním.

Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
19. 10. 2023 • 19:51

Chachrrr, chichrrr, chrchrrr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.