Moderátorka Daniela Písařovicová: ŽÁDOST O SVATBU BĚHEM NATÁČENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Daniela Písařovicová: ŽÁDOST O SVATBU BĚHEM NATÁČENÍ!

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (archiv Mojí psychologie)

I své matce zakázala dotazy, co je u ní nového, protože v tom cítila tlak na to, jestli má chlapa. Po účasti v soutěži Máme rádi Česko by jí ale Daniela Písařovicová (42) mohla konečně někoho představit. Celý večer si ji totiž namlouval Jakub Prachař (37)!

Doteď prý kompenzovala svůj osobní život tvrdou prací ve zpravodajství a nezkoušela najít lásku ani přes seznamovací aplikace. O zájem opačného pohlaví ale bývalá moderátorka Událostí ČT nouzi nemá. Když si teď stoupla před kamery televize Prima v soutěži Máme rádi Česko, kapitána svého týmu oslnila natolik, že jí nadbíhal celý večer.

A bude to v Peci!

„Danielo, ty jsi nádherná. Zároveň nechutně inteligentní,“ rozplýval se Prachař, kterého Písařovicová ani jednou nepustila k jeho nejoblíbenější disciplíně zvané slepá mapa. „Až se jednou vezmeme, já si nechám tvoje jméno. Nevadí. Jakub Písařovic...“ zasnil se Kuba, který je po rozvodu s modelkou Agátou Hanychovou (36) taky sám. Daniela s ním hru hrála až do konce. „Táta bude rád. Tati, slyšíš to?“ zareagovala. „A bude to v Peci!“ upřesnila Písařovicová, kde by mohlo proběhnout svatební veselí. K Peci pod Sněžkou má totiž Prachař už od dětství vztah. „Je to domluvený,“ uzavřel herec.

Vše je připravené...

„Těším se na to, rodiče jedou do Prahy. Víceméně je vše připravené. Přesouvám se teď na svatební obřad a je to super, že to takhle dopadlo,“ řekla Aha! Daniela s humorem sobě vlastním. Jak očarovala Prachaře, můžete vidět už dnes od 20.15 na Primě!

Daniela Písařovicová: Závěr festivalu jsem proplakala!

Video se připravuje ...

Dala přednost konkurenci

Přestože se Daniela objevila v zábavné show na Primě, nabídku jít tam do zpravodajství odmítla. Nakonec dala přednost DVTV.

Námluvy Písařovicové a Prachaře v soutěži Máme rádi Česko. Kdy a kde se vezmou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
9. 5. 2021 • 12:11

Je to pravda, ještě nejsou pořádně vidět písmena a Prachař už se hlásí a ví co tam bude. Hloupý jistě neni, ale za to nafrněný až dost. Koukalová nevěděla jméno matky Karla IV. a Bouček to tam vůbec neřekl. Jistě máte pravdu i jiné chyby, ale holt jsou kamarádi tak mu nadržuje.

Alva
8. 5. 2021 • 09:01

Pan Bouček toho má asi hodně, je tam čím dál více chyb, včera řekl, že Langmajer s Gondíkovou jsou vůbec první manželský pár v soutěži, takže Dykovi před týdnem nejsou manželé?, našla jsem tam hodně chyb i v soutěžních otázkách, ale budiž, kamarádi potřebují peníze.

hillaarkaa
8. 5. 2021 • 06:53

To jako opravdu??!Já myslela že se žádá o ruku....Asi nová doba...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.