Čerstvá »čtyřicítka« Třeštíková pod palbou! Tohle už prý NUDÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čerstvá »čtyřicítka« Třeštíková pod palbou! Tohle už prý NUDÍ

Nové silikony Radky Třeštíkové jsou mnohým trnem v oku.
Nové silikony Radky Třeštíkové jsou mnohým trnem v oku. (Blesk)

Jen několik týdnů před kulatými narozeninami spisovatelky museli zpracovat příznivci Radky Třeštíkové (40) menší šok. Nejdřív oznámil její manžel rozchod, pak se pro změnu jeho žena pochlubila luxusním vozem a novými silikony.

Nové SUV, nová prsa, nový život… Někoho by mohlo napadnout, že se autorka knižních bestsellerů potýká s krizí středního věku. Sama ale fanoušky ujišťuje, že je u ní vše v pořádku, cítí se dobře a žádná chudinka rozhodně není. Je pravdou, že na sociálních sítích hýří úsměvy. Jenže někteří z jejích fanoušků mají pocit, že až příliš často upozorňuje na svá zvětšená ňadra. Vzhledem k tomu, že zejména ženské osazenstvo mělo Třeštíkovou v oblibě v první řadě jako maminku vtipně a trefně glosující svůj mateřský i partnerský život, tahle poloha se jim u jejich idolu možná malinko zajídá.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...

Jenže spisovatelka je svá a z plastiky hrudníku zřejmě i nadšená. Proto všem, kteří jí možná vyčetli, že jim servíruje poprsí k snídani, obědu i večeři, vyslala jednoznačný vzkaz: „Zpátky ke kozám, vyčítáte mi, že je furt vystavuju, ale řekněte mi, kam je mám teď dát, když je mám na sobě přišitý, aha???“ zareagovala po svém Třeštíková na Instagramu. 

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.