Třeštík po rozchodu se ženou Radkou: JDE DO TUHĚHO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Třeštík po rozchodu se ženou Radkou: JDE DO TUHÉHO!

Třeštíkovi se po devíti letech manželství rozešli.
Třeštíkovi se po devíti letech manželství rozešli. (Blesk)

Fotograf a syn slavné dokumentaristky Heleny Třeštíkové nedávno k velkému překvapení veřejnosti i sledujících na sociální síti oznámil, že jeho manželství s Radkou Třeštíkovou dospělo do finále. Jenže co ho možná trápí více, je podle webu Super.cz finanční nejistota.

Jak sám sdělil na sociálních sítích, s manželkou, s níž má dvě děti, se prý rozcházejí bez velkých emocí a navzdory tomu, že se jejich životní cesty začaly zcela lišit, zůstávají přáteli. Co ale Tomáši Třeštíkovi může přidělávat vrásky na čele, je nejistota jeho profese v současné pandemické situaci, kdy se zejména reklamní sféře tak úplně nedaří. Jenže ta podle uvedeného webu tvoří podstatnou část jeho příjmu.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...

„Mohlo by to fungovat lépe, plno věcí odpadlo. Druhá část mé práce je reklamní fotka, a tam se to pomalu začíná projevovat a ještě projeví. Je tam větší setrvačnost, rozpočty na minulý rok se dělaly rok předtím. Teď teprve začíná jít do tuhého, ale jak moc to bude, neumím odhadnout," zhodnotil své momentální vyhlídky do budoucnosti s dovětkem, že navíc všude cítí extrémní nervozitu, byť se ho nedotýká přímo.

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.