Třeštíková ze StarDance: Nový chlap po rozchodu s manželem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Třeštíková ze StarDance: Nový chlap po rozchodu s manželem?

Spisovatelka Radka Třeštíková
Spisovatelka Radka Třeštíková (Instagram)

Spisovatelka Radka Třeštíková (40), která vystupovala v oblíbené show StarDance se rozpovídala o rozchodu s mužem Tomášem Třeštíkem (43), rozvodu, novém vztahu i o plastice. Udělala si umělá ňadra kvůli nové lásce?

Na sociálních sítích často vypadali jako ideální pár, který se doplňuje. Realita však byla jiná. Jinak by známá dvojice před časem neoznámila rozchod, kterým mnohé šokovala. Přijde nyní rozvod, aby za jejich milostným vztahem mohli udělat tlustou čáru?

„Rozvod zatím neřešíme. Nejdříve musíme vyřešit oddělené bydlení, aby to bylo co nejvíce v pohodě pro děti, a pak asi nějaké ty oficiality. Já na rozvodu netrvám, myslím, že ani manžel ne. Vlastně jsme se o tom ani nebavili,“ pověděla Třeštíková. A co nějaký nový objev? Kvůli nové lásce se vrhla do plastiky? „Mám tolik práce a tolik starostí s dětmi, že nemám čas. Ale zase nechci říkat, že už nikdy nebudu nikoho mít, člověk potřebuje lásku a nějaký spokojený a fungující vztah, ale vůbec to teď není na prvním místě. Vůbec to neřeším,“ přiznala podle Expres.cz Radka.

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video se připravuje ...

Prsa ke čtyřicítce

„Přemýšlela jsem nad tím zhruba čtyři roky. Ani jsem neměla nízké sebevědomí, spíše jsem si z malých prsou dělala legraci, že jsem deska. Nijak moc jsem to neprožívala, ale pak jsem si říkala, proč ne. Dala jsem si je ke čtyřicátinám. Nebylo to úplně spontánní, ale jsem s nimi spokojená, mám je přirozená,“ dodala spisovatelka.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jochen84
30. 6. 2021 • 07:07

Nádherná a šikovná žena. Přesně můj typ chytré,nezávislé a sebevědomé ženské.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.