Hořká dohra boje mezi Höppnerem a Jirešovou: Usmíření před smrtí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hořkosladká dohra boje mezi Höppnerem a Jirešovou: Usmíření před smrtí?

Ivana Jirešová s dcerou
Ivana Jirešová s dcerou (Profimedia)

Je to sotva pár měsíců, kdy novinář Ondřej Höppner (†55) podlehl zákeřné nemoci. Herečka Ivana Jirešová (43), která s ním má dceru Sofii, ale jejich spory o opatrovnictví veřejně propírá dál. Ačkoliv prý bývalému partnerovi odpustila.

Pro ty, co by náhodou nevěděli: Ondřej Höppner chtěl dceru do střídavé péče, Ivana Jirešová byla proti. To byl počátek jejich tahanic, kdy ani jeden nechtěl ustoupit. „Když jsme se kdysi s Ondřejem rozcházeli, řešili jsme opatrovnictví naší dcery. Soudila jsem se s ním pak následně asi deset let. Byly tam velké lži. Smrtelným úderem pro mě byla exekuce na tříleté dítě, neboli odebrání dítěte násilím z nějakého důvodu. Tím důvodem mělo být, že jsem nepředala dceru v neděli přesně v šestnáct hodin,“ popsala Ivana Jirešová během rozhovoru v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou, co se mezi nimi odehrávalo.

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...

Pomoc prý pak Jirešová hledala, kde to jen šlo. U sociálních pracovnic i v dětských krizových centrech. „Udělala jsem mnoho kroků, abych se s Ondřejem domluvila. Nikdy na ně však neslyšel a nereagoval,“ vzpomíná herečka známá z Ordinace v růžové zahradě. Soud nakonec přece jen Sofii ve čtrnácti letech svěřil do péče Jirešové. Na svého otce ale jejich dcera přesto nezanevřela. 

Usmíření před smrtí

Když se Ondřeji Höppnerovi přitěžovalo, udělal podle slov Jirešové usmiřující gesto. „Sám za mnou přišel, protože cítil, že už mu není dobře. Chtěl podle mě odejít s čistým štítem. Já už jsem mu odpustila dávno předtím. Všechno to pro mě bylo tak moc těžké, že už vím, že člověk nemůže žít s nenávistí. To bych všem doporučila, odpustit. Jinak člověk nikam nedojde. Jsme na světě od toho, abychom všechny křivdy urovnali. Někdy to nejde činy, ale právě jen tím vnitřním odpuštěním,“ dodala herečka dle idnes.cz.

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
7. 7. 2021 • 18:40

Že, jí není hanba takhle lhát, její dcera moc dobře ví jak to bylo!

defakto
7. 7. 2021 • 14:43

... Jireška je odporná a její dcera je hnusná !

jity
7. 7. 2021 • 13:19

Soud zřejmě rozhodl, protože holka chtěla být u otce. Když ji bohužel zemřel, tak co ji zbývá než se vrátit k matce. Snad se spolu holky domluví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.