Erotická scéna hvězdy Slunečné Báry Jánové: TRAUMA ZE SEXU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Erotická scéna hvězdy Slunečné Báry Jánové: TRAUMA ZE SEXU!

Ve Slunečné  hraje Jánová potvoru, která jede hlavně po penězích..
Ve Slunečné hraje Jánová potvoru, která jede hlavně po penězích.. (Foto FTV Prima)

S křížkem po funuse. Když Bára Jánová (30) vstupovala do seriálu Slunečná jako zlá sestra hlavní hrdinky Evy Burešové neboli Týny Popelkové (26), dala si podmínku, že se nebude svlékat. Bohužel ji to napadlo pozdě. V seriálu Doktoři z Počátků se už předvedla v celé své nahotě. A to ji nyní pronásleduje...

Milostných scén přitom bývalka herce a režiséra Jiřího Mádla (33) ještě prý moc netočila. Až nyní se coby náruživá Sylva ze Slunečné musí vyrovnat s množstvím žhavých záběrů. „Samozřejmě není pravda, že bych byla pod peřinou nahá,“ naráží herečka na hrátky s kolegou Lukášem Langmajerem (39), v seriálu řidiče Vildu. Sylva ho ale kvůli prohozeným rolím považuje za movitého podnikatele a má se v naději na bohatého ženicha v sexu čile v světu.

Shozená ramínka
„Mívám podprsenku nebo tílko, kterému shodím ramínka,“ popisuje Bára své kamufláže před kamerou. „Věřte ale, že ani tak to není příjemné. Lidi, s nimiž jste na place, třeba vůbec neznáte, a najednou máte polonazí něco předvádět,“ říká herečka. S kolegou a režisérem Liborem Kodadem (56) pak vymýšlejí, jak to nejlépe udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Herečka dodnes lituje, že se před pěti lety při koupání v rybníku nechala k nahotě přemluvit. „Štve mě to,“ přiznává Bára své trauma z nahoty před kamerou a vlastně celým štábem, jenž se kolem natáčení scén motá. A že se těch lidí na place pohybuje...

Šup do rybníka
Bylo jí jedenadvacet let a její kariéra stoupala. Stala se hvězdou seriálu Doktoři z Počátků. Její drzá Kamila ovládla obrazovku a toužila po svém terapeutovi Ondřejovi (Václav Jílek). Aby ho uhnala, scénář jí předepisoval nahotu. A ona po ukecávání kývla. Na obrazovce se tak objevily její zadeček i ňadra.

Jánová s Langmajerem v posteli: Jak se ve Slunečné točí sex?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
5. 2. 2020 • 14:00

Dobry serial....👍👍👍👍👍👍👍

yokky
5. 2. 2020 • 13:59

josefvyskoc
5. 2. 2020 • 07:52

tak hlavne ze ji pred kamerami poradne protahli kloaku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.